2020-08-10 19:44

CUTREMUR în ALDE: Trei lideri importanți se AFILIAZĂ grupului PSD

 |  17:44
CUTREMUR în ALDE: Trei lideri importanți se AFILIAZĂ grupului PSD

Senatorii Teodor Meleșcanu, Daniel Zamfir și Ionuț Sibinescu au anunțat luni, în plen, că se afiliază grupului PSD. La Camera Deputaților alți 4 parlamentari urmează să părăsească partidul lui Tăriceanu, susțin surse din interiorul ALDE pentru HotNews.ro.

„Urmare a desființării grupului ALDE de la Senat, voi activa în PSD, dar mă consider membru ALDE.”, a anunțat Meleșcanu la ședința de luni a plenului Senatului.

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că în prezent partidul mai are 20 de parlamentari, mai exact 14 la Camera Deputaților și 6 la Senat.

"20 de parlamentari au semnat moțiunea împotriva PSD dar 5 dintre acestia nu vor vota alături de opoziție. Încă patru deputați urmează să părăsească partidul. O parte refuză să se asocieze cu Ponta, alții vor merge la PSD", au explicat surse din partid pentru HotNews.ro.

ALDE a pierdut în ultima perioadă 8 parlamentari. Conducerea ALDE, la propunerea lui Tăriceanu i-a exclus pe Teodor Meleşcanu, Graţiela Leocadia Gavrilescu, Ion Cupă şi Alexandru Ştefan Băişanu, cei care au acceptat funcţii în Senat, respectiv Guvern, din partea PSD.

De asemenea, senatorii Daniel Zamfir și Ionuț Sibinescu și deputații Mihai Niță și Marian Cucșa au părăsit partidul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-23Parerea ta...

IUBITORI DE TARA șI NEAM ?
23 Sep 2019

Cancerul din politica româneasca sute, mii de exemple: Senatorii Teodor Meleșcanu, Daniel Zamfir și Ionuț Sibinescu . Ne întrebăm cu toții cum de UDMR se afla la guvernarea Tarii Românești de mai bine de 29 de ani cu bine și cu rău ? Răspunsul este clar: Datoriți minorități țigănești care se afla la guvernarea României și datorita imunități pe care o are omul politic
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz