2020-04-05 07:02

Cutremur în Pro România: Mihai Tudose îi cere demisia lui Victor Ponta

 |  11:25
Cutremur în Pro România: Mihai Tudose îi cere demisia lui Victor Ponta

Pro Romania nu a reușit să fie un partid omogen la votul de ieri privind învestirea guvernului Orban, Victor Ponta anunțând că mai mulți parlamentari de-ai partidului „l-au vândut”.

În replică, Mihai Tudose îi cere demisia lui Ponta, argumentând că acesta are școala lui Dragnea.

„Școala lui Dragnea...

Adică: cine nu e de acord cu mine, cine nu face ce spun eu... este exclus din partid, supus oprobriului public, acuzat de trădare, înfierat, desființat etc. 

Eu am avut o opinie. Un grup de colegi parlamentari au avut și ei o opinie. Care, oroare, nu a corespuns cu ,,părerea” liderului -unic- și -absolut-care-numai-el -are-soluții-bune.

Nici eu și nici colegii mei nu am încălcat nicio hotărâre a unei structuri statutare de conducere. Nu aveam cum fiindcă acestea, structurile statutare în care trebuiau luate deciziile în aceste momente... nu au fost convocate.

Am avut în schimb, ca reper absolut, opinia liderului....

Care acum spune public că dă afară fondatorii partidului (care ocupă și primele poziții de conducere în partid).

Dragnea l-a exclus din PSD pe secretarul general Marian Neacșu acuzându-l că negociază cu Orban.... (acuzație nefondată, nedovedită, de un ridicol extrem)

Nu cumva vi se pare că se repetă scenariul....

Pe mine m-a acuzat acum VVP de același lucru... și ieri era revoltat că eu am plecat de la guvern de frica lui Dragnea!!! El a plecat de la partid și de la guvern pe Facebook... și încă nu ne-a spus de frica cui...

În condițiile în care toooooate ,,negocierile” duse de Victor în ultimul timp ( absolut toate fiind făcute fără girul unui for statutar) au eșuat, în condițiile în care ești foarte deranjat că nici cei mai apropiați colegi din conducerea ProRomânia nu-ți împărtășesc ,,strategiile”.... nu ai vrea tu, Victor, ca în loc să ameninți tu cu excluderi și schimbări de președinți de organizații, de excluderi de membri fondatori și oameni ce au contribuit decisiv la ceea ce e astăzi partidul... nu ai vrea tu, Victor, să-ți dai tu demisia? Ca să nu te mai deranjăm....”, scrie Mihai Tudose.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-05Parerea ta...

STRAINUL TREBU
05 Noi 2019

Mihai Tudose îi cere demisia pe buna dreptate lui Ponta. Trebuie o curățenie generala in toate partidele politice. Scos gunoiul de sub covor și pus acolo unde ii este locul. Nu trebuie sa va fie rușine sa va curățați și sa va înfrumusețați casa ! Numarul de parlamentari din ro' trebuie redus la maxim, este egal cu cel al uniuni europene . România la 14 milioane de locuitori are numărul egal de parlamentari cu cel european. Cum este posibil ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine