2019-11-15 21:08

Cutremur în Pro România! Trădare la vârful partidului, chiar sub ochii lui Victor Ponta

 |  11:30
Cutremur în Pro România! Trădare la vârful partidului, chiar sub ochii lui Victor Ponta

Pro România a anunțat că nu va vota luni guvernul Orban, însă PNL a purtat negocieri separate cu Mihai Tudose, anunță Victor Ponta.

Mihai Tudose a declarat public că ar trebui votat guvernul PNL, fapt ce l-a scos din sărite pe Victor Ponta.

Președintele Pro România susține că Tudose a negociat, în weekend cu PNL și săptămâna trecută cu PSD pentru o revenire în partid și îl amenință pe acesta cu excluderea din Pro România.

”Daca va puneati intrebarea cine este “negociatorul” cu PNL - tot Mihai Tudose care a negociat cu Claudiu Manda in timpul saptamanii sa plece inapoi la PSD si cu Ludovic Orban in Weekend sa votam cu PNL ! Cel pentru care am muncit toti sa ajunga la Parlamentul European - si care ne-a mintit in fata pe toti ca nu merge , doar candideaza sa ajute lista ! Cel pentru care am cedat mandatul meu castigat pe lista ProRomania!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-04Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Grajdul politic În Parlament sunt multe poame. Nu e vreo noutate. Forul legislativ e cea mai hulită instituție democratică din România. Și își merită în foarte mare parte prostul nume. Nu trece săptămână fără să nu auzi câte o aiureală venită din partea aleșilor. Iar acum o să se însutească aberațiile pentru că, dacă pe perioada mandatului, sunt puțini politicienii parlamentari care deschid gura, în schimb acum e campanie electorală și fiecare se duce să ajute partidul din care face parte, să se promoveze în teritoriu
12 Mai 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray