2019-11-12 21:30

Dacian Cioloş a fost ales preşedinte al PLUS

 |  14:32
Dacian Cioloş a fost ales preşedinte al PLUS

Fostul premier Dacian Cioloş a fost ales, sâmbătă, preşedinte al PLUS, el întrunind 99,17 la sută din voturile delegaţilor.

Convenţia Naţională a PLUS s-a reunit pentru prima dată, sâmbătă, în prezenţa a peste o mie de membri ai formaţiunii, pentru alegerea lui Dacian Cioloş în funcţia de preşedinte al formaţiunii, potrivit News.ro.

Fostul premier a fost singurul candidat pentru şefia partidului, votul fiind secret. Preşedintele partidului este ales pentru un mandat de 4 ani.

Înainte de vot, cei prezenţi au avut dificultăţi în a accesa pe telefoanele mobile platforma pe care urmau să voteze. 

Conform rezultatelor anunţate, au votat 1.557 de delegaţi, iar 99,17 la sută dintre aceştia au votat pentru Dacian Cioloş. De asemenea, s-au înregistrat 7 voturi "Nu" şi 6 abţineri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-26Parerea ta...

ANONIM
27 Ian 2019

APAR NOII BORFASI. CIOLOS TRADATOR CARE NU A FACUT NIMIC PENTRU ROMANIA NICI CAND A FOST COMISAR EUROPEAN ales de romani pentru ROMANIA nici cand a fost prim-ministruUN GUNOI COMUNIST PROPULSAT DE UNCHIUL SAU SECURIST COMUNIST ARDELEANU zis VULPEA LA FEL SI SORA LUI CIOLOS AJUTATA TOT DE UNCHIUL SA SE ANGAJEZE LA SRI LA USR BARNA ALT ESCROC AFACERI CU STATUL CORUPT BANII KKLAU AU FOST BUNI DAR LATRA JAVRA IPOCRITA LATRA TOTI SUNT NISTE TRADATORI SI NISTE BANDITI ACESTIA NOI SUNT SLUGILE LUI MACRON SI CINE MAI STIE AI CUI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray