2020-07-02 18:58

Dacian Cioloș, ANUNȚ de ultimă oră privind CANDIDATURA la alegeri

 |  17:48
Dacian Cioloș, ANUNȚ de ultimă oră privind CANDIDATURA la alegeri

Dacian Cioloş, pe primul loc pe lista Alianţei USR - PLUS pentru europarlamentare, a declarat duminică, la Constanţa, că, indiferent ce se va întâmpla până în 2020, va candida şi pentru Parlamentul României, pentru că proiectul său este în România.

„Dacă va fi nevoie şi atât cât va fi nevoie voi merge şi în Parlamentul European şi voi fi disponibil şi pentru Parlamentul României. De un lucru pot să vă asigur că, indiferent ce se va întâmpla până în 2020, voi fi şi candidat pentru Parlamentul României.

Pentru că proiectul meu este în România, chiar dacă acum candidez pentru Parlamentul European nu o fac pentru a pleca la Bruxelles, nu am nevoie. Am stat la Bruxelles cinci ani de zile, dacă voiam puteam să rămân acolo şi aveam multe lucruri de făcut pentru Europa, inclusiv cu impact pozitiv pentru România, dar am ales să vin să mă implic aici în România. Şi această candidatură, acum, la Parlamentul European, este tot pentru proiectul la care vreau să contribui în România, în mod foarte clar”, a declarat Dacian Cioloş într-o conferinţă de presă, citat de Agerpres.

Întrebat dacă va candida și la prezidențialele din acest an, Cioloș a evitat un răspuns tranșant, spunând că decizia va fi luată după europarlamentare.

„Eu personal nu pot să iau o decizie pentru că noi vom lua o decizie despre cum vom aborda campania pentru prezidenţiale, după ce trec alegerile europarlamentare. Şi vă asigur că Alianţa 2020 USR – PLUS în această direcţie va acţiona, pentru a susţine un proiect pentru România. (…) Modul în care vom face lucrul acesta îl vom decide împreună, după ce vor trece alegerile europarlamentare”, a afirmat Dacian Cioloș.

Liderul PLUS a mai declarat că are o relație bună cu președintele Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-17Parerea ta...

ANONIM
17 Mar 2019

Omul zero barat a înviat...sau revigorat....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz