2020-06-05 09:37

Dacian Cioloș, ANUNȚUL zilei privind CANDIDATURA la prezidențiale

 |  23:48
Dacian Cioloș, ANUNȚUL zilei privind CANDIDATURA la prezidențiale

Dacian Cioloş a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă a Renew Europe, la Bruxelles, că poate contribui la campania electorală a USR-PLUS şi din poziţia de candidat dar şi din afara ei. Săptămâna viitoare are loc Congresul USR care va desemna și candidatul la prezidențiale al partidului.

„Vom vedea ce decizie luăm la nivelul Alianţei USR-PLUS şi vom vedea în cel fel pot să contribui la campanie, din poziţia de candidat sau din altă poziţie pentru că pot contribui şi din afara posturii de candidat”, a declarat Cioloş, întrebat dacă plănuieşte să candideze pentru cea mai înaltă funcţie din statul român.

„Nu e ceva rău să ai ambiţii politice naţionale. România este un stat-membru al Uniunii Europene, eu am fost ales în România, deci cu siguranţă sunt interesat de ce se întâmplă în România. Alianţa noastră, USR-PLUS nu a făcut un secret din faptul că începând cu finalul lui 2020, începutul lui 2021, vrem să fim cei care vor forma o majoritate în Parlamentul României şi să guvernăm ţara”, a mai spus liderul Renew Europe.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-03

In legatura cu acest articol...

DECIZII cruciale în PSD: Doi lideri importanți, PEDEPSIȚI de Viorica Dăncilă

Avocatul lui Liviu DRAGNEA: "Un judecător ÎCCJ a considerat că avem dreptate" / Care este pasul următor

Tăriceanu pledează pentru MODIFICAREA codului electoral pentru DIASPORĂ

Iohannis, NUMIRE de ultimă oră la conducerea DNA
Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ -BONTON
04 Iul 2019

Ce juvete esti vulpito!Vrei la presedintie ca sa minti sa furi si sa faci rau tarii Mare magar mai esti Faci gargara pentru acolitii din PE si pe urma te scoli si condamni pe cei ca tine iar tu nici usturoi n ai mancat Javra prefacuta Siktir ,onanie cu pisatul la sticla!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine