2020-02-17 12:15

Dacian Cioloș, apel DISPERAT către partide pentru MOȚIUNE de cenzură: ”Puneți capăt acestei MASCARADE”

 |  00:27
Dacian Cioloș, apel DISPERAT către partide pentru MOȚIUNE de cenzură: ”Puneți capăt acestei MASCARADE”

Fostul premier Dacian Cioloș face un apel către partidele parlamentare să depună și să voteze o moțiune de cenzură împotriva actualului Guvern în numele multor români ”disperați și sătui de ipocrizii politice”, mai ales după demersul de revocare a procurorului general, Augustin Lazăr.

”Procurorul General Augustin Lazăr a fost numit în funcție perfect legal și îndeplinind toate condițiile prevăzute de procedură.

Domnule Toader, puteți abuza adevărul, pentru că fiecare ființă are liber arbitru, dar nu veți putea murdări conștiința oamenilor cinstiți din această țară.

Dacă această conștiință se mai reflectă măcar puțin în Parlamentul acestei țări, atunci ar trebui să ne ofere un guvern demn de acest nume și de această responsabilitate.

Aștept, așa cum cred că așteaptă mulți români disperați și sătui de ipocrizii politice, ca partidele și parlamentarii cărora le pasă de soarta țării să pună capăt acestei mascarade, să depună și să voteze moțiunea de cenzură” scrie Dacian Cioloș pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-25Parerea ta...

ANONIM
25 Oct 2018

Esti disperat asa -i ,bai sobolanule scarbos ?De ce esti disperat ,va temeti sa nu cumva sa infundati puscaria pentru abuzurile si ilegalitatile voastre in frunte cu palmierul vostru ,asa i?
ANONIM
25 Oct 2018

Bubosule....in numele căror romani vorbesti tu ?? Esti pielea p.....Un neica nimeni in vânt....dacă nu ar fi securitatea , vindeai ceapă la marginea șoselei ALUPIGUS
MAFIA PSD.
25 Oct 2018

Organizatia mafiota psd scoasa in afara legii conf. Legii partidelor politice art.46 b, c. Este o grupare infractionala care nu reprezinta decat un grup de puscariasi si lichele bolsevice. ''BUBOSUL'' DE LA JUSTITIE DUS LA JILAVA PENTRU ABUZ IN SERVICIU SI COLABORARE CU MAFIA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine