2019-10-20 17:33

Dacian Cioloș AVERTIZEAZĂ opoziția: ”Avem nevoie de un Guvern nou, CREDIBIL”

 |  18:20
Dacian Cioloș AVERTIZEAZĂ opoziția: ”Avem nevoie de un Guvern nou, CREDIBIL”

„Dacă Guvernul Dăncilă nu pică la sfârşitul lunii noiembrie, ar putea fi prea târziu", a declarat fostul premier Dacian Cioloş la Digi24. Liderul Mişcării România Împreună susţine că România are nevoie de un Guvern nou, mai credibil, care să reprezinte ţara la preluarea preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene. Iar opoziţia ar trebui să se coalizeze şi să îşi fixeze acest obiectiv, a mai precizat Dacian Cioloş.

”România are nevoie în momentul de față de un guvern mai credibil decât cel de acum, care să reprezinte țara la președinția consiliului UE. Și cred că dacă opoziția și parlamentarii resposanbili din Parlamentul României, dacă se gândesc la interesele României, în momentul de față, nu de remanieri punctuale avem nevoie, ci de un nou guvern cu oameni competenți care să facă față responsabilităților și exigențelor președinției.

-Până când vă propuneți sau vă gândiți să faceți astfel încât să atingeți această țintă, dărâmarea Guvernului?

-Cred că dacă lucrul acesta nu e realizat până la sfârșitul lunii noiembrie, cel târziu, riscă să devină prea târziu, din acest punct de vedere. Din mai multe puncte de vedere pentru că nu e vorba doar de președinția UE.

-Deci vreți să dărâmați Guvernul Dăncilă până la sfârșitul acestei luni...

-Eu cred că opoziția ar trebui să își fixeze acest obiectiv. Evident, cei care au pârghiile directe sunt cei din Parlament. Și, cu toată modestia, nu dau lecții nimănui. Îmi spun punctul de vedere ca om care a fost la guvernare, ca om care cunoaște foarte bine cum merg lucrurile la nivel eropean, ca om care realizează ce înseamnă pentru România o astfel de oportunitate care vine o dată la 15 ani” a declarat Cioloș la Digi24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-02

In legatura cu acest articol...

Ședință DECISIVĂ în Coaliție. Ce pun la cale Dragnea, Tăriceanu și Dăncilă

Gabriela Firea nu se TEME de decizia din PSD: ”Nu am de ce să FUG de CEX”

Teodorovici, DISCUȚII de ultimă oră cu Dragnea și Tăriceanu
Parerea ta...

DUMITRESCU
02 Noi 2018

Vedeti ca mai sunt cluburi ,panditi momentul maxim cand sunt pline cu tineret si actionati cu incendierea 9dosare penale sunt chiar compatibile cu caracterul vostru de criminali!Iar tu ,,buba ''actioneaza cu oamenii si da i cu pesta porcina prin paduri si delta Imprasti o cat mai repede
ANONIM
02 Noi 2018

Scarbelor naziste !Sunteti nazisti dar si criminali cu sange rece Putori proaste si demente!Marele luptator anticoruptie este un parlit de hot borfas care are 9 dosare penale Dadea ordin cand sa fie inchis Horia Georgescu ,,BAI l am vazut la sindrofie pe GEorgescu cel care m a parat laANI Bai codruta auzi ,stii ce vreau Dosar penal vreau ca sa se invete minte si la puscarie cu el''
ANONIM
02 Noi 2018

Da ti demisia sasule Din mocirla in care te ai bagat ai iesit murdar scarbos de murdar si tu si soata Da ti demisia!
ANONIM
04 Noi 2018

El cere demisia la altii ,el un scarbos hot si interlop Siktir javra !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray