2019-10-16 17:34

Dacian Cioloș caracterizează USR: ”E un partid de NIȘĂ”

 |  17:46
Dacian Cioloș caracterizează USR: ”E un partid de NIȘĂ”

Dacian Cioloş loveşte din nou într-un partid de opoziţie. După ce i-a criticat pe liberali, a venit rândul celor de la USR să fie luaţi în vizor. USR este un partid de nişă, a spus fostul premier tehnocrat. Replica a venit imediat. Uniunea Salvați România a muncit mult să ajungă unde este acum, i-au transmis liderii partidului.

„Cei 65% (din electorat, n.r.) nu sunt toți indeciși, acolo e un public mai complex. În primul rând, tocmai de asta venim cu o nouă ofertă politică, pentru că am constatat că dacă USR are un culoar pe care îl poate acoperi pe zona asta de indeciși, există un alt culoar pe care îl putem acoperi noi, mai larg. USR are un culoar de nișă pe care îl valorifică foarte bine. Electoratul nostru, așa cum îl vedem acum, este reprezentat de oameni din diferite medii sociale, sunt oameni care au mai votat la alte alegeri, care au fost dezamăgiți si care nu se mai regăsesc și care așteaptă un partid care să dea o tentă de seriozitate. Nu zic că USR nu e serios, ci că ei au un alt stil”, a declarat Dacian Cioloș într-o dezbatere la Slobozia, citat pe site-ul MRÎ.

„USR este, până una alta, al treilea partid din România, e greu să spui despre el ca e de nișă. De doi ani de zile facem singura opoziție adevarată, ne-am bătut doi ani, ne batem în continuare, avem 6.000 de membri, avem 200 de filiale, suntem în toată țara și asta nu e puțin lucru. Am făcut multe în 2 ani de zile”, spun Ionuț Moșteanu, vicepreședinte USR.

Fostul premier Dacian Cioloş a atacat, în urmă cu două săptămâni, Partidul Naţional Liberal. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, fostul premier făcea atunci o analiză a întregii clase politice din România. El spunea despre principalele partide - PSD, dar şi PNL - că reprezintă o clasă politică veche, care nu doreşte să scoată ţara din sărăcie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-18Parerea ta...

MAFIA PSD.
18 Noi 2018

Opozitia trebui sa fie unita impotriva organizatiei mafiote psd-alde care a distrus din temelii statul român si institutiile sale. De 6 ani aceasta mafie nu a construit nici un metru de autostrada , nici o scoala , nici un spital. A gonit inca 200000 de romani apti de munca , cu studii superioare in occident. A distrus fizic si moral tot ce este romanesc in interiorul tarii prin incompetenta si infantilismpolitic si economic. A izolat in plan extern Romania si a distrus relatiile cu stateledezvoltate ale Europei. Toate aceste nenorociri sunt facute pentru salvarea HOTULUI SI BORFASULUI CRIMINAL draKnea de puscarie.
ANONIM
18 Noi 2018

Tot ce spui este fix valabil pentru homalaul sas In privinta distrusului ,mai incet cu pianul pe scari Voi ati distrus si ati dus valize cu bani in CostaRika sin alte tari paradisiace OMOIULare palate in Germania dar si la MiamyCand s au facut legile OFFSHOR UDMR si pnl au tipat la PSD ca legile trebuie schimbate ca prea ii taxeaza pe straini Cine sunt vanzatorii de tara ? PNL UDMR SI SASUL
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray