2020-08-12 12:50

Dacian Cioloș CRITICĂ PNL: ”Pregătirea învestirii guvernului arată neseriozitate”

 |  23:56
Dacian Cioloș CRITICĂ PNL: ”Pregătirea învestirii guvernului arată neseriozitate”

Liderul PLUS, Dacian Cioloș consideră că felul în care „a tratat PNL desemnarea prim-ministrului şi pregătirea învestirii guvernului arată neseriozitate”.

„Cea mai bună soluţie e să avem partide politice responsabile care să îşi asume guvernarea ţării şi să nu facă jocuri politicianiste şi să nu facă calcule electorale – cât pierd, cât câştigă dacă demisionează unul şi vine altul – să nu avem jocuri de-astea individualiste – eu vreau să fiu prim-ministru cu orice preţ şi sunt gata să arunc ţara în aer dacă nu îmi iese jocul.

Avem un partid, PNL, care a zis că îşi asumă singur guvernarea, pentru că, apropo de asta, noi am fost arătaţi cu degetul că ne e teamă şi că nu vrem să intrăm la guvernare. Ba da! Vrem să intrăm la guvernare, suntem gata, nu pentru că vrem puterea cu orice preţ ci pentru că suntem gata să ne asumăm responsabilitatea guvernării. Dar nu, PNL a vrut să guverneze singur. Ei, uite, asta e situaţia. Un partid care şi-a asumat guvernarea ţării în momente dificile şi care face jocuri politice. Pentru că văd că e o problemă acolo, o parte din PNL, probabil, nu îndrăznesc să spun de tot partidul, nu realizează că trebuie să îşi asume guvernarea pentru o Românie care are nevoie de stabilitate.

Când domnul Cîţu mie îmi spune : «mă duc acolo pentru că vreau să guvernez», am auzit la dumneavoastră pe Rareş Bogdan, care e unul dintre liderii PNL, care spune acelaşi lucru şi cu câteva minute înainte de votul în Parlament după o discuţie, înţeleg la guvern, îşi depune demisia, aici e ceva ce nu e clar.

Modul în care au tratat desemnarea prim-ministrului şi pregătirea învestirii guvernului arată neseriozitate din punctul meu de vedere. Nu am eu căderea să judec eu lucrul ăsta, o să judece alegătorii români care aşteaptă reforme pentru România şi de asta au vrut schimbarea guvernului PSD care ne-a dus într-o catastrofă. Pentru că acum îl văd pe domnul Ciolacu care dă lecţii. Hai să nu uităm că în urmă cu câteva luni de zile dânşii erau la guvernare şi ţinem foarte bine minte în ce hal au lăsat România. Iată, astea sunt partidele cu tradiţie democratică în România de 30 de ani. Uitaţi ce ne propun – PSD, am văzut ce ne-a propus, acum vedem şi de ce e în stare PNL”, a spus Dacian Cioloş la Digi24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-12

In legatura cu acest articol...

APELUL președintelui Iohannis către români: ”Nu luați cu asalt magazinele și farmaciile!”

Iohannis cheamă partidele la consultări: ”Nu mai avem timp de pierdut!”

SCANDAL în PNL: Rareș Bogdan a RĂBUFNIT după demisia lui Florin Cîțu

Florin Cîțu își justifică DEMISIA: ”Sunt un om de partid! Rămân la finanțe”
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz