2020-08-04 20:11

Dacian Cioloș dă SEMNALUL: ”Cerem alegeri ANTICIPATE. Suntem gata de GUVERNARE!”

 |  22:40
Dacian Cioloș dă SEMNALUL: ”Cerem alegeri ANTICIPATE. Suntem gata de GUVERNARE!”

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a declarat, joi, că trebuie încercată constituirea unei noi majorităţi care să susţină un guvern interimar până după alegerile prezidenţiale, urmând ca ulterior să fie organizare alegeri parlamentare anticipate.

"Eu cred că totuşi trebuie încercată constituirea unei noi majorităţi, pentru că ăsta e semnalul pe care românii l-au dat, şi dacă politicenii care până acum au luat-o pe o cale au înţeles mesajul românilor, ar putea demonstra acum că au înţeles acest mesaj prin atitudinea, comportamentul lor în Parlament. Putem avea o altă variantă, un guvern interimar care să gestioneze treburile curente ale ţării, să organizăm alegerile prezidenţiale şi imediat după alegerile prezidenţiale să accepte această majoritatea a parlamentarilor dizolvarea Parlamentului şi alegeri anticipate. Altfel spus, să aibă curajul să se relegitimeze în faţa alegătorilor", a declarat Dacian Cioloş la Digi 24.

El a precizat că reprezentanţii PLUS sunt pregătiţi pentru preluarea guvernării, după alegerile parlamentare.

"Noi, PLUS, nu suntem în Parlament, dar în momentul în care vom fi trecut prin alegeri parlamentare şi vom fi în Parlament, suntem gata să ne asumăm guvernarea. Asta pot să v-o spun din start, că suntem pregătiţi pentru asta, că ne pregătim pentru ca în perioada imediat următoare să vorbim concret despre ceea ce intenţionăm să facem şi să continuăm să facem apel la cei care acum îi reprezintă pe români în Parlament să accepte să vină în întâmpinarea românilor, să îşi depună mandatul şi să ceară relegitimarea lor prin vot. Ne asumăm guvernarea după alegerile parlamentare", a mai afirmat Cioloş.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-07Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
06 Iun 2019

e destept Ciolos,asta e cea mai corecta varianta..bravo
CUCUVEAUA ROZ -CARMIN
07 Iun 2019

Vrea sa linga iar stapanii de la Bruxelles si sa le daruiasca tara pe tavaVrea sa aduca iar tara la zero
GURU
07 Iun 2019

Asta ne mai lipsea.a mai fost odata premier ales de servicii ca. de socrusu a fost al doilea in serviciile franceze.mai bine sa ramana ăștia de acu.cine stie cu ce fraieri de drepturi vin la prostime si privilegii ptr ei.
IOANA
07 Iun 2019

Dragilor dnul DACIAN SOLOS A FOST VA FI UN PRIMMINISTRU BUN NUMAI CEI CE NU GIMDITI SAU SONTETI PSDISTI ALDISTI VRETI SA RAMINA MAI DEPARTE HOTII PSDISiSti ALDISTI. Mai departe SUCCES RESPECT DNLE DACIAN FACETII CE ESTE DE FACUT NUMAI SA FIE BINEVTARII SI POPORULUI ROMIN
RUSU COSTEL
09 Iun 2019

România are nevoie de o schimbare în bine,dar pentru asta guvernul Dăncilă trebuie demis,şi după prezidenţiale vrem alegeri anticipate.PARTIDELE DE STÂNGA AU MÂNÂ LARGĂ fac pomeni electorale ,au mărit nejustificat salariile bugetarilor făcândule mai mari ca în mediu privat,UNICAT în lume , CAS-ul ka-au trecut de la angajator la angajat ,UNICAT,în lume ,pensii speciale UNICAT,în lume .DIN BANII CUI? DIN BANI ÎMPRUMUTAŢI CU DOBÂNZI FOARTE MARI . CINE LE PLĂTEŞTE ?POPORUL ROMÂN .AŞA CEVA NU SE PERMITE .JOS PSD ,ALDE,UDMR.
ROXANA
14 Iun 2019

Asteptam o schimbare in bine pentru Romania suntem cu sufletul in gât noi cei din Diáspora ,mult succes DACIAN Ciolos !!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz