2020-08-09 21:10

Dacian Cioloș DĂ SEMNALUL: ”Guvernarea trebuie gândită ACUM”

 |  18:34
Dacian Cioloș DĂ SEMNALUL: ”Guvernarea trebuie gândită ACUM”

Dacian Cioloș, liderul PLUS, susține că este nevoie de un pact al partidelor de opoziție din România, pentru clarificarea obiectivelor pentru viitoarele alegeri.

Cioloș este de părere că orice conflict în opoziție va fi taxat de alegători, și orice greșeală ‘va fi plătită scump în termeni de performanță guvernamentală’.

“Am intrat în politică cu gândul de a mă dedica 100% unui proiect nou. Etapa europarlamentarelor a fost un succes și ca rezultat electoral, dar și ca negocieri europene. Acum e timpul să ne dedicăm politicii interne. România are nevoie de un PACT în interiorul opoziției care să clarifice cât de curând ce ne dorim de la viitoarele alegeri.

Guvernarea pe care ne-o dorim trebuie gândită încă de acum și forțele politice care se pretind responsabile ar trebui să înceapă discuțiile. Devine periculos să producem o fragmentare și o neliniște între forțele de opoziție doar pentru că nu știm ce ne dorim. Orice greșeală va fi plătită scump în termeni de performanță guvernamentală și vom contribui din plin la dezamăgirea electoratului care ne va vota”, scrie liderul PLUS pe Facebook.

Amintim că Dacian Cioloș a fost ales, miercuri, șef al grupului politic Renew Europe din Parlamentul European.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz