2019-08-17 14:56

Dacian Cioloș dă SEMNALUL: ”Liviu Dragnea trebuie să PĂRĂSEASCĂ viața publică”

 |  19:24
Dacian Cioloș dă SEMNALUL: ”Liviu Dragnea trebuie să PĂRĂSEASCĂ viața publică”

Fostul premier Dacian Cioloş consideră că Liviu Dragnea trebuie să părăsească viaţa publică după condamnarea sa la închisoare cu executare și, mai ales, cei de la putere să renunţe la manipulare pentru a apăra “un vătaf”.

“Domnul Dragnea trebuie să părăsească viaţa publică. Un politician cu două condamnări în Justiţie nu poate să mai stea în fruntea României şi să dicteze politica penală a statului. Pentru binele acestei ţări, pentru a rămâne într-o ordine legală şi morală, şeful Camerei Deputaţilor trebuie să renunţe la orice pârghie de putere”, a scris Dacian Cioloş pe contul său de Facebook.

El mai spune că demisia lui Dragnea ar putea fi şansa şi a celor de la putere să renunţe la manipulare pentru a apăra “un vătaf”.

“Demisia ar putea fi o şansă şi a celor de la putere pentru a renunţa la manipulări, agresivitate şi polarizarea României doar pentru apărarea cu orice preţ a unui vătaf. România are şansa să revină la normalitate. Avem nevoie de o nouă clasă politică. Una onestă, profesionistă şi cu bun simţ. Trebuie să ne redescoperim decenţa. Trebuie să ne oprim din goana asta de a modifica legi pentru a salva politicieni. Din încercările de a intimida justiţia la televizor. Avem nevoie de o justiţie nu numai independentă dar şi profesionistă”, mai spune fostul premier.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-21

In legatura cu acest articol...

Victor Ponta îi cere DEMISIA lui Liviu Dragnea după CONDAMNARE

Băsescu, MESAJ pentru Dragnea după CONDAMNARE: ”Daddy, trebuie să pleci ACUM”

Liviu Dragnea a fost CONDAMNAT la 3 ani și 6 luni de ÎNCHISOARE cu executare
Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
21 Iun 2018

sa vina repede in piata Victoriei...sa faca o baie de multime acum cu oamenii pe care i-a ciomagit cu jandarmeria///poate reuseste sa declanseze o revolutie generalizata in toataRomania
ANONIM
22 Iun 2018

SA MORI TU BUBOSULE ....DUPA PAGUBELE FĂCUTE DE TINE OARE CE MERITI ÷!!.... SICTIR SI ALUPEGUS.....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray