2019-07-23 08:34

Dacian Cioloș dă SEMNALUL: ”România trebuie să își joace CARTEA”

 |  17:29
Dacian Cioloș dă SEMNALUL: ”România trebuie să își joace CARTEA”

Fostul premier, Dacian Cioloș lansează un avertisment despre viitorul buget multianul al UE și beneficiile pe care țara noastră ar putea să le aibă dacă guvernul actual și-ar ”juca cartea”.

”La Bruxelles se discută intens despre viitorul buget multianual al UE. România e un beneficiar important al acestui buget, cu alocări consistente de câteva zeci de miliarde de euro atât prin Politica agricolă comună cât și prin Politica de coeziune. Nu e târziu încă pentru ca România să-și joace cartea, mai ales că în perioada negocierilor finale România va asigura președinția Consiliului UE, actor-cheie în acest proces. Din păcate, guvernul PSD-ALDE pare să aibă alte preocupări pe agendă” scrie Dacian Cioloș pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-30Parerea ta...

LEVST.
30 Apr 2018

"...politica Agricola comuna..."____------____ zeci de miliarde, etc., insa pentru cine bai ticalos nenorocit, tot pentru straini, ei vor beneficia (in cea mai mare parte) de portia pentru agricultura, pentru ca ei sunt proprietarii(si de jure si de facto) ai pamantului, si dupa ce vor face profit cu ajutorul acestor bani(proveniti si din contribuita Romaniei), il vor instraina, iar romanii raman cu praful de pe toba...Ar trebui sa-ti crape obrazul de rusine, cand stii ca tu, cainele basset, ponta si alti cativa :mari" ati clocit vanzarea si a pamantului si a marilor unitati agroindustriale, iar acum-cu nerusinare- va dati mari patrioti si vreti sa "jucati cartea"... hai siktir, gunoi nenorocit!
LEVST.
01 Mai 2018

Excrementul triplu fermentat este chitit: zi si noapte cu muia in gura!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray