2019-10-19 20:49

Dacian Cioloş, DECLARAŢII INCREDIBILE: Domnul preşedinte Iohannis ştie că poate conta pe susţinerea mea

 |  10:41
Dacian Cioloş, DECLARAŢII INCREDIBILE: Domnul preşedinte Iohannis ştie că poate conta pe susţinerea mea

Fostul premier Dacian Cioloş a afirmat duminică seara, la Realitatea Tv, că preşedintele Klaus Iohannis poate conta pe susţinerea sa "în măsura în care continuă cu acelaşi mod de abordare cu care ne-am obişnuit până acum".

Întrebat dacă, după ce nu a mai fost premier, s-a mai întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis, Dacian Cioloş a răspuns că a avut discuţii "de mai multe ori" cu şeful statului.

În privinţa unei posibile susţineri a candidaturii lui Klaus Iohannis pentru un al doilea mandat de preşedinte al României, Dacian Cioloş a susţinut că aceasta depinde de strategia partidului şi nu îşi poate lua un angajament acum.

Cioloş a adăugat că preşedintele Iohannis este un om în care are încredere.

"Acestea sunt discuţii pe care va trebui să le abordăm în partid. Un partid care încă nu există. Deci aici nu e vorba doar de ce crede Dacian Cioloş, de ce cred eu, ci de care este strategia partidului. (...) Sigur, domnul preşedinte Iohannis ştie că poate conta pe susţinerea mea, în măsura în care continuă cu acelaşi mod de abordare cu care ne-am obişnuit până acum. E un om în care eu am încredere, e un om care a făcut mult pentru România mai ales în acest context dificil în 2017 şi care, din punctul meu de vedere, atât cât îl cunosc, cred că a şi evoluat mult. (...) Nu pot acum să spun eu şi să-mi iau un angajament în numele unui partid care, încă o dată, nu există, dar pentru mine şi cu siguranţă, pentru noi, pentru viitorul partid, va fi important să susţinem candidatul cu cele mai mari şase la alegeri vizavi de coaliţia majoritară din Parlament în momentul de faţă", a declarat Cioloş.

În jur de 30.000 de persoane s-au înscris pe site-ul viitorului partid "Mişcarea România Împreună"Fostul premier Dacian Cioloş a anunţat duminică seara că pe site-ul viitorului partid "Mişcarea România Împreună" s-au înscris în jur de 30.000 de persoane, dintre acestea 17.000 exprimându-şi dorinţa de a deveni membri ai noii formaţiuni politice.

"Am înţeles astăzi, acum, după-masă, de la colegi, că avem în jur de 30.000 care s-au înscris deja pe site-ul viitorului partid şi dintre care circa 17.000 spun că îşi doresc să devină membri în momentul în care partidul va avea o existenţă legală, deci ei vor primi un formular de înscriere automat după ce partidul va avea o existenţă legală şi un alt lucru pozitiv, surprinzător pentru mine, e că din cei 30.000 sunt 11.000 care sunt gata să facă voluntariat pentru a susţine acest partid", a declarat Cioloş la Realitatea Tv.

Dacian Cioloş a anunţat, vineri, că a depus la tribunal cererea de înfiinţare a partidului "Mişcarea România Împreună".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-02Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
02 Apr 2018

nu pot decat sa zic bravo Ciolos...exact asa trebuie facut daca te-ai saturat de mafia PSD....faci alt partid si gata...poti sa-i spui cum vrei nu conteaza...partidul Nemultumitilor ...important este sa aiba lumea ce vota ca alternativa la mafioti Ar trebui sa mai apara si alte partide pe partea de centru-dreapta
MEY CUCUVEA!
02 Apr 2018

lasă-ne cu SIE-stul bubos care-i nepotul lui Virgil Ardelean! Ce te-arunci ca unul care se înneacă.... ca și cum porcul lăudat, ar fi singurul colac de ”salvare”?!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
02 Apr 2018

MEY CUCUVEA!.......eu nu sunt fan Ciolos,cred ca v-am spus ca singurul care m-ar face sa votez este MIRCEA CHELARU si partidul pe care vrea sa-l faca....dar vad ca o lalaie si nu mai face nimic//daca nu o sa votez cu cATARAMA si tot nu vede PSD-ul vot de la mine Cat despre Ciolos nu ma intereseaza ce neamuri are,tipul e corect nu e implicat in afaceri de coruptie,nu inteleg ce aveti cu el....(probabil ca l-a ajutat Vulpoiul de Ardelean ca altfel nu ajungea el mare scula pe la Bruxelles) E gresit sa judeci oamenii asa superficial "e nepotul lui cutare"...important este CE A FACUT pozitiv sau negativ...asta conteaza,faptele nu alte chestii....tocmai pentru faptul ca NU-TI alegi rudele
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray