2019-11-13 09:56

Dacian Cioloș, declarații la ieșirea de la urne: Votul de astăzi trebuie să pună capăt răului cel mai mic

 |  13:00
Dacian Cioloș, declarații la ieșirea de la urne: Votul de astăzi trebuie să pună capăt răului cel mai mic

Dacian Cioloș a fost la urne în Brașov, declarând la ieșirea din secție că votul de azi „ar trebui să pună definitiv capăt ideii că votăm de frică, că votăm răul cel mai mic”, conform Mediafax.

Cioloș a votat la Brașov, la secția nr. 27 amenajată la Liceul de Muzică din oraș.

„Am votat pentru ca România să meargă definitiv pe calea democrației, a cinstei și a competenței, pentru ca oamenii de bun simț să poată să-și construiască un trai aici, în România, fără să fie nevoiți să plece, și pentru ca cei care au plecat să aibă motive să vină înapoi. (...) Votul de azi cred că ar trebui să pună definitiv capăt ideii că votăm de frică, că votăm răul cel mai mic”, a declarat Cioloș la ieșirea din secția de votare.

Cioloș a spus că a votat în Brașov întrucât are deschis aici un cabinet de europarlamentar și se află de sâmbătă în Poiana Brașov.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-10Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Cine nu votează, să tacă! Gata, duminică votăm în primul tur al prezidențialelor. Suntem la capătul unei campanii destul de anoste, în care premierul Victor Ponta s-a fofilat cum a putut mai bine, și a reușit, să nu cumva să intre în vreo confruntare directă, televizată, cu adversarii săi. Iohannis, pe de altă parte nu a fructificat prea eficient scandalurile din PSD, dosarele grele care au apărut în ultimul timp și gafele făcute de Ponta. Ceilalți candidați au fost destul de activi, mai ales Udrea și Macovei, rămâne de văzut dacă vor avea și efect eforturile lor
30 Oct 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray