2020-08-12 01:22

Dacian Cioloș: Declarațiile premierului Ungariei, neelegante și nepotrivite

 |  17:52
Dacian Cioloș: Declarațiile premierului Ungariei, neelegante și nepotrivite

Premierul Dacian Ciolos considera ca declaratiile de la Satu Mare ale prim-ministrului Ungariei, Viktor Orban, sunt facute "intr-o logica electorala, cu obiective politice", a afirmat purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu, citat de Agerpres.

"Premierul Dacian Ciolos considera ca declaratiile facute de premierul Ungariei, Viktor Orban, azi, la Satu Mare, precedate de afirmatii ale unor inalti oficiali unguri in legatura cu Ziua Nationala a Romaniei, sunt neelegante si nepotrivite. Afirmatiile domnului Orban sunt, evident, facute intr-o logica electorala, cu obiective politice", a spus Liviu Iolu joi, intr-un briefing, la Palatul Victoria.

Potrivit purtatorului de cuvant al Executivului, Dacian Ciolos considera ca "premierul ungar ar trebui sa dea dovada de mai multa retinere in astfel de declaratii".

"Respectul fata de valorile si simbolurile nationale ale unei tari este parte indisociabila a setului de valori pe care se bazeaza Uniunea Europeana si NATO, spatii din care atat Romania, cat si Ungaria fac parte", a mai spus Liviu Iolu.

Premierul maghiar Viktor Orban declarase joi, la Satu Mare, ca Ministerul maghiar de Externe a procedat corect cand le-a interzis diplomatilor sa participe la celebrarea Zilei Nationale a Romaniei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-08Parerea ta...

TOT EU
08 Dec 2016

Ptr asta rade cu gura la urechi BURATINO. ???sunteti guvernanți de litera 3.... fără coloana vertebrala ....vin alții în țară noastră să facă politică și campanie ptr niste ....unii fără pamant/ țară....care au venit călare în Europa ...RUSINE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz