2020-01-28 14:47

Dacian Cioloş, detalii despre miniştrii care vor candida la parlamentare

 |  11:03
Dacian Cioloş, detalii despre miniştrii care vor candida la parlamentare

Premierul Dacian Cioloș a declarat, vineri, că a avut discuții cu câțiva miniștri care au intenția să candideze la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Prim-ministrul a reiterat faptul că aceştia vor demisiona din Guvern.

Chestionat dacă a avut discuții cu unii miniștri care doresc să candideze la parlamentare, Dacian Cioloș a răspuns afirmativ.

"Da, am avut discuții cu câțiva dintre ei și probabil, în perioada imediat următoare, o să anunțe ei decizia pe care au luat-o. Evident (că vor demisiona — n.r.), sigur", a afirmat premierul Dacian Cioloş, potrivit Agerpres. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-14Parerea ta...

DACIAN
14 Oct 2016

CLASA POLITICA SI GUVERNANTII DE DUPA 1990 AU DISTRUS RO (ECONOMIA, INVATAMANTUL, SANATATEA, SIGURANTA NATIONALA, ETC) NU AU PUTUT ELABORA SAU DUCE LA INDEPLINIRE NICI UN PLAN sau PROGRAM de DEZVOLTARE A TARII SI NICI SA STABILEASCA VREO STRATEGIE SECTORIALA ORI GLOBALA PE TERMEN SCURT, MEDIU SAU LUNG DE EMANCIPARE A TARII IN VRE-UN DOMENIU AL VIETII ECONOMICO-SOCIALE. PENTRU SCHIMBAREA CLASEI POLITICE PERVERSE, SUBMEDIOCRE SI TICALOSITE SI A GUVERNANTILOR INCOMPETENTI SI CORUPTI CU ELITE NATURALE, DEMINTATI UMANE ADEVARATE, OAMENI DE CARACTER CU INTEGRITATE SI COMPETENTA EXCELENTA PENTRU A SALVA ROMANIA ESTE NEVOIE DE REVOLUTIE. ALEGERILE=ARANJAMENTE ALE BANDITILOR CARE AU CAPTURAT RO DE 27 DE ANI NU AU ADUS NICI UN PROGRES ORI SATISFACTIE PUBLICA SAU SOCIALA CI NUMAI DEZMAGIRI SI DEZILUZII. CUM SA MAI PRETINDEM TRADATORILOR IN CONTINUARE SALVAREA ROMANIEI AFLATA IN STARE DE DEZASTRU.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine