2020-07-02 17:27

Dacian Cioloș dezleagă MISTERUL: Nicio altă nominalizare pentru comisar european

 |  23:46
Dacian Cioloș dezleagă MISTERUL: Nicio altă nominalizare pentru comisar european

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a declarat la Digi24 că la Parlamentul European nu a fost primită nicio altă nominalizare pentru postul de comisar european din partea României.

Dacian Cioloş a subliniat că oricine ar fi persoana propusă, trebuie acceptată întâi de preşedinta Comisiei Europene.

Totodată, liderul PLUS s-a întrebat ce legimititate mai are Viorica Dăncilă să insiste cu propunerile făcute, în prag de moţiune de cenzură.

"Nu am primit la Parlamentul European nicio altă nominalizare decât Rovana Plumb, care a fost respinsă, aşteptăm şi noi să vedem, am văzut doar ce s-a vehiculat în presă. Aşteptăm să vedem ce acceptă preşedinta comisiei, nu e  vorba doar de ce vrea doamna Dăncilă al cărei Guvern e pe cale să cadă, nu ştim câtă legitimitate mai are Dăncilă să insiste acum pentru un candidat din partea PSD.

Dar, oricine ar fi, trebuie acceptat întâi de preşedinta Comisiei, şi ea ne va prezenta noua candidatură din partea României. Trebuie să fie o persoană demnă de acest portofoliu", a declarat Dacian Cioloş. 

În ședința CEx de marțea trecută, Dăncilă i-a înaintat pe europarlamentarul Dan Nica și Gabriela Ciot, secretar de stat pentru afaceri europene.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz