2020-02-26 00:20

Dacian Cioloş: Este nevoie de o reîmprospătare a clasei politice

 |  11:58
Dacian Cioloş: Este nevoie de o reîmprospătare a clasei politice

Premierul Dacian Cioloş a declarat, vineri, că este nevoie de o reformă profundă a statului şi de o reîmprospătare a clasei politice. Prim-ministrul a făcut aceste afirmaţii în discursul susţinut la aniversarea Curţii Constituţionale.

”Dacă vrem ca România să crească, dacă vrem ca România să se dezvolte, avem nevoie de o reformă profundă a statului. Avem nevoie de o reîmprospătare profundă a clasei politice, de principii pe care noi, ca societate, le asumăm.  Avem nevoie de dezbateri profunde, de substanţă, din care să rezulte o lege fundamentală adaptată, care instituţional să reflecte lecţiile şi experienţele democratice pe care le-am parcurs deja ca stat, iar ca substanţă, să reflecte consensul real al societăţii asupra drepturilor şi libertăţilor de care dorim să ne bucurăm şi pe care le merităm toţi ca cetăţeni”, a afirmat premierul Dacian Cioloş, potrivit News.ro.

Potrivit prim-ministrului, pentru a asigura pârghiile constituţionale necesare aplicării proiectului de ţară, avem nevoie de o schimbare a modului în care sunt dezbătute temele publice.

”Faptul că avem puncte de vedere diferite, poziţii diferite este, aşa cum spuneam, un element absolut firesc al pluralismului democratic. Dar dezbaterea democratică nu este aceea în care prevalează punctul de vedere majoritar asupra celui minoritar, în care este punctul meu de vedere sau nimic. Dezbaterea democratică este aceea când ne ascultăm, nu doar auzim, unii pe ceilalţi, în care se naşte astfel un punct de vedere comun, un punct de vedere îmbogăţit cu perspectiva celuilalt. În 2018, România va celebra centenarul Marii Uniri. 100 de ani au însemnat cicluri dramatice, de la totalitarism către democraţie, de la războaie şi crize profunde la integrarea în NATO şi Uniunea Europeană”, a completat Dacian Cioloş.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-25Parerea ta...

ANONIM
25 Noi 2016

REINPROSPATAREA CLASEI POLITICE IN ROMANIA ESTE REFUZATA DE MAFIA p.s.d CARE A UMPLUT LISTELE DE PENALI PLAGIATORI SI VECHITURI BOLSEVICO -STALINISTE CARE URMARESC DIRECTIONAREA ROMANIEI SPRE MOSCOVA. VINOVATI DIRECT PENTRU INTRAREA IN PARLAMENT AHOTILOR SI CORUPTILOR A PLAGIATORILOR SI CONDAMNATILOR P.S.D.SUNT ELECTORATUL LOR INCULT ,ANALFABET PUTUROS BUGETARI SI PENSIONARI. TOTI ACESTI INDIVIZI REFUZA PRIMENIREA CLASEI POLITICE VOTANDU -I.
CROCODILUL FLAMAND
25 Noi 2016

DA DE CE SA SCHIMBAM PE MARII TERORISTI DIN DECEMBRIE 1989...MIE-MI PLACE SA FIU CONDUS DE GENERALUL GHITZA...CARE A MACELARIT 2AUTOBUZE DE COPII LA OTOPENI.......FACEM SCOLI DE TALIBANI...MOSCHEIE LA PARLAMENT.........ALLAHU AKBARRRRR......NE FACEM TOTI TERORISTI CA E KUSHER...........SCOALA DE TERORISM DE LA PRAHOVA-CORNU SA TRAIASCA....TOATE FEMEILE DIN ROMANIA LE FACEM CURVE LA BORDEL.........SI BARBATII SA UMBLE CU PERCIUNI COSTUMATI IN RABIN-SEF...........MERGEM LA CAZINOURI SI LA BORDELURILE KUSHER DE LA MARIOTT...LA MOSCHEIA KUSHER CU TERORISTII KUSHER....ALLAHU AKBARRR...TRAIASCA MAFIA DE LA B-N-R...TRAIASCA TOVARASUL KIM-JONG PINOKIO SI REPUBLICA TERORISTA MULTILATERAL DEZVOLTATA DE LA STREHAIA...TRAIASCA IZMENARUL NUTZY-SPAIMA PUTZY SI BERCEA MIRCEA BASESCU VIDEANU BERCEANU TZAPTZARAPEANU...ALLAHU AKBARRRR MA DUC SA MA IMBRAC IN RABIN.....SA IAU SI TELECOMANDA DE LA BOMBA CU HIDROGEN(CA NU NE MAI INCURCAM CU PORCARII IEFTINE)....FACEM CEVA SERIOS....MACAR SA STERGEM DRACULUI DE PE HARTA MIZERILE ASTEA SPURCACIUNILE PLANETEI CARE AU AJUNS SA NE CONDUCA VIETILE
ANONIM
25 Noi 2016

REINPROSPATAREA CLASEI POLITICE (MAFIEI PUCISTE ) CARE A CAPTURAT RO DUPA 1989 NU SE POATE FACE PE CALE PASNICA CI NUMAI PRINTR-O REVOLUTIE FIE EA SI DE CATIFEA SAU DE NUEA ORI DE BATA CUM S-A PRODUS IN COREA DE SUD IN ANII 1990.IN RO S-A MIMAT TOTUL AU APARUT MULTE PARTIDE NOI CU ACEEASI BANDITI , IMPOSTORI SAU SEMIDOCTI DUPA REGULA ACEEASI MARIE CU ALTA PALARIE. PT ALCATUIREA UNEI CLASE POLITICAE NOI VERITABILA E NEVOIE DE, ELITE NATURALE, DEMNITATI UMANE ADEVARATE, OAMENI INTEGRI DE CARACTER SI DE BUNA CREDINTA CARE AU FOST CONTINUU AMENINTATI SI IZGONITI DIN SFERA PUTERII PUBLICE DE CATRE CARACTITA CE STAPANESTE RO AFLATA INTR-UN PROCES DE PRABUSIRE ABISALA..
”ȚARĂ MINORĂ, ȚARĂ DE S
26 Noi 2016

”CLASA POLITICĂ” ?! ”HALEȘII LU' POPOL, DUPE” CHIPUL ȘI ASEMĂNAREA SA! ADICĂTELEA, GĂȘTI DE LEPRE DE CEA MAI ABJECTĂ FACTURĂ, GOLANI ORDINARI, SCURSURI, TOȚI SÎNT O APĂ ȘI-UN PĂMÎNT! TOȚI TREBUIE STÎRPIȚI PRIN ECPIROSIS GENERAL, ÎNTRU...”IGIENIZARE! (VĂ MERITAȚI SOARTA, SCÎRNĂVIILOR, PT. CĂ VĂMERITAȚI UNII ”PĂ” ALȚII, GUNOAIE GENETICE!) SYKTYR, FLEGMELOR!
ȚARă DE HANDICAPAțI
26 Noi 2016

Pă parazitul ăsta slinos îl cheamă Julien Cholosz, băi, ydyoților!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine