2020-08-13 00:53

Dacian Cioloș: Există multe proiecte legislative care pun presiune pe buget

 |  13:38
Dacian Cioloș: Există multe proiecte legislative care pun presiune pe buget

Premierul Dacian Cioloș a declarat, marţi, că există multe proiecte legislative care pun presiune pe buget, în condiţiile în care 2016 este an electoral.

"Fiind în an electoral, sunt multe proiecte legislative care pun presiune asupra bugetului fără să și precizeze de unde să luăm acei bani pentru a atinge obiective care pot să fie legitime din punct de vedere social sau din alte puncte de vedere, care vizează dezvoltarea societății. De aceea, Guvernul e nevoit de multe ori să dea avize negative pe proiecte de legi care nu sunt integrate coerent în această viziune de dezvoltare. Nu spun că nu avem nevoie să ajustăm pensii sau să creștem salarii sau să facem anumite investiții, dar dacă acestea nu sunt văzute în mod coerent ele nu vor duce la rezultate, ci doar vor cheltui banul public și această cheltuire care riscă să fie iresponsabilă se va repercuta apoi asupra celor pe care vrem să-i ajutăm", a afirmat Dacian Cioloș, în cadrul unei dezbateri despre strategia de dezvoltare a României, transmite Agerpres.

Prim-ministrul a mai spus că în 2016 construcția bugetară este "extrem de strânsă".

"Ar trebui, dimpotrivă, să profităm de stabilitatea politică, de stabilitatea socială din țară, chiar în an electoral, pentru a pune în valoare acest potențial economic. Însă, dacă dăm semnale divergente și distorsionate, acestea riscă să ne coste inclusiv din punct de vedere economic", a completat premierul Dacian Cioloş. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-15Parerea ta...

DACIAN
15 Mar 2016

Pt ca anul 2016 este an electoral LEGILE CE LE ZICI CA PUN PRESIUNE PE BUGET "SOROSISTULE" NU SUNT LEGI CI POMENI ELECTORALE PRIN CARE Romania se ingroapa continuu din 1990 incoace. In Ro PUTEREA ESTE CAPTURATA DE BANDITI SI DE MAFIOTI.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz