2020-02-22 13:34

Dacian Cioloș face ANUNȚUL zilei: ”Candidatura la PREZIDENȚIALE e o posibilitate”

 |  17:56
Dacian Cioloș face ANUNȚUL zilei: ”Candidatura la PREZIDENȚIALE e o posibilitate”

Liderul PLUS, Dacian Cioloş, a declarat, sâmbătă, la Galaţi, întrebat despre o eventuală candidatură a sa la alegerile prezidenţiale, că reprezintă „o posibilitate”, dar „pot fi şi alte posibilităţi”.

Întrebat, sâmbătă, la Galaţi, în contextul în care participă alături de USR la alegerile europarlamentare, dacă se gândeşte şi pentru alegerile prezidenţiale la o formulă comună, preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a răspuns că se gândeşte la o formulă comună cu USR pentru toate alegerile care vor urma până în 2020.

„Ne gândim la o formulă comună cu USR pentru toate alegerile care vor urma până în 2020, dar deocamdată am discutat concret şi am ajuns la o formulă concretă pentru alegerile europarlamentare şi să luăm lucrurile etapă cu etapă. De principiu am discutat cu USR şi am stabilit că vom merge în parteneriat la toate celelalte alegeri, deci şi pentru prezidenţiale şi pentru locale şi evident pentru alegerile parlamentare. Deocamdată ne concentrăm pe alegerile europarlamentare”, a răspuns Cioloş, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă el va fi numele pe lista comună pentru alegerile prezidenţiale, Dacian Cioloş a răspuns: „Nu am stabilit, nu am discutat de lucrul acesta. E o posibilitate, pot fi şi alte posibilităţi. Important este ca la alegerile prezidenţiale viitorul preşedinte să fie în continuare de partea forţelor democratice din România, care să susţină programul politic pe care îl avem şi noi. E evident un subiect important, pentru că intenţia noastră este să obţinem o majoritate politică în viitorul Parlament care să ne permită să modificăm şi Constituţia şi deci preşedintele va avea un rol important aici”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-02Parerea ta...

ANONIM
02 Mar 2019

tuter prost si lingau nebun Nepotul vulpii si fiul lui SOROS SIKTIR !vanzator de tara impreuna cu sasul
ANONIM
03 Mar 2019

Bai AVORTINULE o sa ajungi presedinte cand tara nu va mai fi locuita de romani .Mergi la un psihiatru si cere sa te interneze nebunule.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine