2019-09-17 03:55

Dacian Cioloş: Guvernul a aprobat stimulente și măsuri care vor duce la crearea de locuri de muncă

 |  07:04
Dacian Cioloş: Guvernul a aprobat stimulente și măsuri care vor duce la crearea de locuri de muncă

Premierul Dacian Cioloș a precizat miercuri seara, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că Guvernul a aprobat stimulente și măsuri care vor duce la crearea de locuri de muncă.

Prim-ministrul a susţinut că este pentru prima dată când fondurile europene și fondurile din bugetul țării sunt direcționate coerent pentru a avea un impact real în piață și în viața oamenilor.

"Am aprobat azi în guvern un pachet de măsuri care vine în sprijinul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, angajatorilor, dar și românilor din străinătate care vor să lucreze în țară. Sunt stimulente și măsuri corelate care vor duce la crearea de locuri de muncă și vin cu un sprijin concret pentru categoriile vulnerabile. De exemplu, propunem un sprijin financiar consistent pentru cei care angajează șomeri, dar și pentru șomerii care își găsesc loc de muncă departe de casă. În plus, programele de ocupare vor ținti și grupuri vulnerabile — identificate deja prin Pachetul Anti-sărăcie — precum tinerii care nu au loc de muncă și nici nu urmează vreo formă de învățământ sau de formare profesională. Toate acestea, într-un cadru care îmbină, pentru prima dată, fondurile europene și fondurile din bugetul țării, direcționate coerent pentru a avea un impact real în piață și în viața oamenilor", a scris premierul Dacian Cioloș. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-29Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

Fuga de (la) guvernare. Totuși, cine câștigă? Proaspăt părăsită și jignită de fostul coleg de căsnicie politică, Viorica Dăncilă își plânge pe umărul jurnaliștilor drama femeii abandonate, își pune armura de președinte dur de partid și promite să respecte în continuare Sfântul Program de Guvernare, lăsat cu limbă de moarte de Liviu Dragnea
29 Aug 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray