2020-07-04 00:27

Dacian Cioloş: Guvernul adoptă o OUG privind organizarea unor ministere

 |  10:59
Dacian Cioloş: Guvernul adoptă o OUG privind organizarea unor ministere

Premierul Dacian Cioloş a declarat joi, la începutul primei şedinţe de Guvern, ca Executivul va adopta o ordonanţă privind organizarea unor ministere şi va avea loc o primă discuţie privind priorităţile administrative şi legislative.

"Vom adopta o ordonanţă privind organizarea ministerelor în urma deciziei Parlamentului privind instalarea acestui guvern. Sunt câteva modificări în structura unor ministere, cred că sunt doar cinci ministere care au fost afectate" a afirmat Dacian Cioloş, potrivit Mediafax. 

Premierul a mai precizat că, în cadrul şedinţei de Guvern, vor fi trecute în revistă priorităţilor administrative şi legislative din perioada imediat următoare, precum pregătirile de iarnă şi bugetul de stat. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-19Parerea ta...

SOCIETATEA CIVILA NECIOROSSIST
19 Noi 2015

PENTRU NECUNOASTEREA PRIORITATILOR UMANE SI SOCIALE. Pentru pasivitate si lipsa de interes dovedite fata de urmarile dezastrului de la "Clubul COLECTIV" mai precis indiferenta aratat fata de victimele acestui dezastru DECEDATE de zece zile in strainatate si lasate abandonate (nerepatriate) BLOCUL NATIONAL AL SOCIETATII CIVILE format din sindicate, asociatii, federatii, ong-uri, presa, etc. cere URGENT DEMISIA sefului statului JOHANNIS si a Guvernului CIOLOS din functiile publice si solicita totodata CERCETAREA de catre autoritatile competente ale statului roman si ale U.E. a FAPTELOR INFRACTIONALE deosebit de grave . SUNT DOVEZI CLARE ca AUTORITATILE responsabile ale statului roman au PRODUS PREJUDICII foarte GRAVE atat interesului national , PRESTIGIULUI ROMANIEI cat si rudelor acestor victime. Romania este in continuare CAPTURATA de MAFIOTI si trebuei salvata!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz