2020-08-09 20:53

Dacian Cioloș îi cere Vioricăi Dăncilă DEMISIA de urgență ca ”un act de bun simț”

 |  21:06
Dacian Cioloș îi cere Vioricăi Dăncilă DEMISIA de urgență ca ”un act de bun simț”

Fostul premier Dacian Cioloş, preşedinte fondator al Mişcării România Împreună (RO+), spune că "o demisie de urgenţă" a prim-ministrului Viorica Dăncilă "ar fi un minim act de bun-simţ".

Într-un comunicat transmis miercuri, Mişcarea România Împreună afirmă că dezbaterile din Parlamentul European, care au avut loc în prezenţa premierului Dăncilă, "demonstrează că România a ajuns să aibă un guvern nedemn şi ilegitim"."Simplul fapt de a câştiga alegerile nu dă dreptul nimănui să îşi ignore şi să îşi mintă propriul popor. Guvernul PSD - ALDE a reuşit şi performanţa ruşinoasă de a deveni un guvern ilegitim în momentul în care ignoră, din motive personale, interesul statului român şi al cetăţenilor României", se arată în comunicatul citat de Agerpres.Potrivit lui Cioloş, Viorica Dăncilă îi reprezintă pe acoliţii lui Liviu Dragnea. "Când vorbeşte despre poporul român, Viorica Dăncilă se referă strict la acoliţii domnului Dragnea. Pe ei îi reprezintă, pentru ei lucrează, pentru ei minte. Din această perspectivă, o înţeleg pe doamna Dăncilă când crede că Jandarmeria are dreptul să bată cetăţenii nevinovaţi, o înţeleg şi când minte fără pic de ruşine că apără statul de drept, dar nu îi găsesc niciun fel de scuze care să îi justifice comportamentul nedemn de un prim-ministru al României. O demisie de urgenţă ar fi un minim act de bun-simţ, dacă partidul din care face parte ar mai fi capabil să înţeleagă ce înseamnă demnitatea de a fi român", a declarat Dacian Cioloş.El a precizat că este "o ruşine naţională" să ţi se ceară să nu mai minţi în plenul Parlamentului European."Avem o ţară condusă de impostori care îşi instalează în cele mai înalte funcţii marionete politice dispuse să se compromită şi să ne umilească pe toţi. Este o ruşine naţională să ţi se ceară să nu mai minţi în plenul Parlamentului European şi să ţi se recomande să îţi asculţi propriul popor înainte de a încerca să ascunzi adevărul care nu mai poate fi ascuns", a mai afirmat Cioloş.Totodată, Mişcarea România Împreună spune că Dăncilă trebuie să dea socoteală atât Parlamentului României, cât şi celui european, în virtutea mandatului de premier şi ca urmare a normelor democraţiei şi tratatelor europene."'A da socoteală' este o ruşine doar pentru cei incompetenţi şi rău intenţionaţi. Ştim cu toţii că Viorica Dăncilă încearcă să ascundă ilegalităţile care au loc în România şi că încercările sale de a minţi fac parte din planul PSD de a destructura democraţia. Îi recomandăm la modul cel mai serios să încerce să dea socoteală în faţa instituţiilor care sunt abilitate să îi ceară acest lucru. Şi, pentru că PSD nu va putea abroga toate legile din lume, doamna Dăncilă va da socoteală pentru faptele domniei sale inclusiv la Parchet", se mai arată în comunicatul RO+.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-03Parerea ta...

ANONIM
03 Oct 2018

Ce hahalera e bubosul asta ,pe cine minti bai,, urina la masea''Iti dai seama ce spui sau esti drogat bai vanzator de tara
UNDO
03 Oct 2018

Acest gunoi uman este vinovat de dezastrul provocat de pesta porcina El si,,baietii''au imbolnavit porci mistreti si pasari cu pesta porcina apoi acestia au imprastiat o in jumatate de taraCe merita japitza asta ?
IDIOT UNDO
03 Oct 2018

documenteazate bine platit de psd nici un porc mistret nu a fost gasit cu pesta in romania
ANONIM
03 Oct 2018

Ba da au fost gasiti porci mistreti morti de pesta porcina in padurea de la Maiereti ,Salaj vara aceasta
ANONIM
03 Oct 2018

Bai papusa Mupet tie nu ti e greata de tine bai urina ,nu tie scarba de ce faci si ce zici ,bai sluga vanduta SIKTIR SLUGA NEMERNICA fiul lui SOROS
DEMISIA ?
04 Oct 2018

Nu demisia este solutia ci SCOATEREA IN AFARA LEGII A ORGANIZATIEI MAFIOTE PSD IN CONF. CU LEGEA PARTIDELOR POLITICE. ACEASTA MAFIE REPREZINTA UN GRUP INFRACTIONAL CONDUS DE UN PUSCARIAS CARE A SCOS ROMANIA ''PE TARABA '' RUSILOR. PUSCARIASUL draknea INDEPARTEAZA ROMANIA DE VALORILE U.E. SI NATO. A FOST VOTAT (PSD) DE GUNOAIELE SI EXCREMENTELE NATIEI ROMANE.
@DEMISIA?
04 Oct 2018

Parca plecai din tara bai stoarfa nazista! Nu mai pleci ,te ai razgandit? Ramai aici sa faci spume pe la gura si sa debitezi prostii la adresa unor oameni normali si capabili ,la adresa unui premier patriot si a unui popor care voteaza cu cine vrea el ca asa e intr o democratie normalaAi impresia ca daca tu esti o javra vanduta si lingi in fund niste vremelnici conducatori nazisti si hoti si sabotori ai romaniei asa este normal ,asa este toata lumea ?Trezeste te bai drogat nazist ,da ti seama ce faci!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz