2019-12-12 18:50

Dacian Cioloş îi îndeamnă pe români să-i susţină pe Marian Drăgulescu şi Cătălina Ponor: Haideți să nu fim doar consumatori de victorii!

 |  21:13
Dacian Cioloş îi îndeamnă pe români să-i susţină pe Marian Drăgulescu şi Cătălina Ponor: Haideți să nu fim doar consumatori de victorii!

Premierul Dacian Cioloș i-a îndemnat marți, într-o postate pe pagina sa de Facebook, pe români să nu fie doar "consumatori de victorii" și să îi susțină pe Cătălina Ponor și Marian Drăgulescu "care dau totul la Jocurile Olimpice".

"Cătălina Ponor știe să dăruiască atunci când câștigă, așa cum dăruiește și când trece prin momente mai grele. Să fim alături de ea, de Marian Drăgulescu, de toți sportivii români care dau totul la Jocurile Olimpice, să le spunem că-i iubim pentru ceea ce sunt și ceea ce fac. Haideți să nu fim doar consumatori de victorii. În astfel de momente, să fim suporteri adevărați pentru toți aceia pentru care sportul este un mod de viață, este formator de caractere — uneori în condiții foarte grele, este fair-play și autodepășire. Este momentul să recunoaștem că, după fiecare competiție, învățămintele trebuie să le tragem și noi, ca oameni chemați să-i susțină, să-i sprijine. Suntem alături de voi Cătălina, Marian, vă iubim și vă apreciem enorm, pentru că știm cât munciți și cât dăruiți pentru a ne reprezenta acolo și pentru a ne oferi momente de emoție și de bucurie", a scris premierul Dacian Cioloș.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray