2020-08-13 00:47

Dacian Cioloş: Intenţionez să-mi formez un grup de oameni care cunosc foarte bine sistemul de sănătate

 |  09:57
Dacian Cioloş: Intenţionez să-mi formez un grup de oameni care cunosc foarte bine sistemul de sănătate

Premierul Dacian Cioloș a declarat, vineri, că săptămâna viitoare își va forma un grup de oameni care cunosc bine sistemul de sănătate. Scopul acestui demers este de a avea o înțelegere cât mai precisă a ceea ce se poate face în șase luni în acest domeniu.

"Am intenția chiar de săptămâna viitoare să-mi formez un grup de oameni care cunosc bine sistemul, unii din sistem, alții din afara sistemului pentru a avea o înțelegere cât mai precisă a ceea ce se poate face în șase luni și voi face lucrul ăsta", a afirmat premierul Dacian Cioloș, răspunzând unei întrebări înainte de a participa la a IV-a ediție a forumului de dezbateri Eurosfat.

Prim-ministrul a ţinut să precizeze că îl interesează să se găsească soluții la problema care s-a iscat în privinţa dezinfectanţilor din spitale.

"Pe mine mă interesează să găsim soluții la problema care s-a iscat, să clarificăm de fapt lucrurile acolo, legat de acești dezinfectanți. Trebuie să facem acest lucru respectând legislația și v-am spus — nu mă mulțumește legislația, pentru că de multe ori nu ne lasă să facem lucrurile până la capăt. O să modificăm legislația, dacă va fi cazul. V-am dat exemplu cu acest institut de cercetare care ar putea să facă testări în România și care nu e acreditat. O să facem acea acreditare rapid, dar până atunci facem oricum testele. Avem probleme și legat de responsabilitatea și responsabilizarea managerilor de spitale, legat de deciziile pe care le iau. Am cerut ministerului măsuri pe termen scurt, am trimis și Corpul meu de control pentru a clarifica mai rapid lucrurile și pentru a putea lua decizii cât mai repede", a precizat premierul Dacian Cioloş, potrivit Agerpres. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-06Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
06 Mai 2016

IN SFARSIT...CURATENIE LA MARII ESCROCI DIN SPITALE....ACUM PRICEPE CINEVA DE CE MAFIA LUI COCOS-OPRESCU A FURAT MILIARDE DE EURO...PENTRU CA NU-I CONTROLEAZA NIMENI...DE AIA...
JOHN
06 Mai 2016

Aduceti oameni nepatati , fara istoric politic . Meseria e meserie , nu are treaba cu cloaca , cu drojdia societatii .
CROCODIL DE COTROCENI
06 Mai 2016

UNDE ESTE ARAFAT ? TROMPETA LUI IZMENARU
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz