2020-07-03 23:26

Dacian Cioloş: Lista noului guvern este gata

 |  07:48
Dacian Cioloş: Lista noului guvern este gata

Lista noului guvern este finalizată şi va fi prezentată duminică după-amiază a declarat, sâmbătă seara, premierul desemnat Dacian Cioloş.

 Întrebat de Mediafax când va fi anunţată componenţa echipei sale, Cioloş a spus:"poate chiar mai devreme de seară, probabil că mâine după-masă (duminică- n.r.)".

De altfel, actuala situaţie politică din România, implicit formarea şi programul noului guvern a fost unul dintre subiectele discuţiilor pe care premierul desemnat le-a avut sâmbătă cu preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker şi cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, în timpul unei escale pe care înalţii oficiali europeni au făcut-o la Bucureşti

"A fost, în primul rând, o întâlnire amicală, pentru că au fost cei doi preşedinţi pe care îi cunosc de mai de mult, dar am profitat şi am discutat şi despre situaţia politică din România, despre constituirea noului guvern şi mai ales despre programul de guvernare, în contextul în care, în perioada următoare, o să avem unele negocieri cu Comisia Europeană şi legate de buget, şi am avut deja o primă discuţie cu preşedintele Juncker pe acest subiect", a spus pentru MEDIAFAX, premierul desemnat Dacian Cioloş fost comisar european al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-17Parerea ta...

MIHAI
15 Noi 2015

Sai ajute Dumnezeu sa faca lucruri bune,
MANIX
15 Noi 2015

Să o prezinte mai intai lui Ardeleanu(unchișorul lui)pentru ,,avizare"după care să si-o bage undeva și el și ala care i -a dictat-o !
CARACATITA DIPLOMATIEI
15 Noi 2015

Si Udrea stia de trei saptamini . Acum se chinuie inca 1 luna . Sa jure ca nu a fost , sau intilnit sau luat fonduri de la Soros . Sau oameni lui . Alo serviciile verificati .
CROCODILUL FLAMAND
15 Noi 2015

DEGEABA...DACA NU SE FAC SCHIMBARI RADICALE OAMENII O SA IASA IN STRADA...IAR LA URMATOARELE ALEGERI PARTIDELE IMPLICATE SCAD DRAMATIC...PLUS CA ORICE MISCARE GRESITA POATE FI SANCTIONATA CU VOT DE NEINCREDERE IN PARLAMENT...GUVERNUL ASTA POATE SA CADA IN ORICE SECUNDA LA O MOTIUNE..PROBABIL DE AIA L-AU PUS PE DANCU,CA SA-I SUSTINA PSD-ISTII LA INVESTIRE >>>IAR TARICEANU E CONTRA PENTRU CA NU ARE NICIUN OM IN GUVERN>>BINE CA AM SCAPAT DE SHOBOLANUL TONTA PENALUL SI CLICA LUI DE MARIONETE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz