2020-02-21 20:20

Dacian Cioloş: O Românie fără corupție şi cu o clasă politică responsabilă nu este o iluzie

 |  10:53
Dacian Cioloş: O Românie fără corupție şi cu o clasă politică responsabilă nu este o iluzie

Premierul Dacian Cioloș a declarat, vineri, că „o Românie fără corupție, o Românie cu o clasă politică responsabilă, o Românie guvernată cu bun simț” nu sunt iluzii, aşa cum afirma liderul PSD, Liviu Dragnea.

"Din punctul meu de vedere, un proiect de guvernare după alegerile din 11 decembrie ar trebui dezvoltat în baza unor principii asumate public, nu numai declarativ, principii transpuse în decizii politice, în fapte, în politici publice. O Românie fără corupție, o Românie cu o clasă politică responsabilă, o Românie guvernată cu bun simț nu sunt iluzii, cum spune domnul Dragnea. Sunt pietre de temelie necesare pentru dezvoltarea țării. Pentru mine, este singura cale pe care sunt pregătit să mi-o asum. Nu alături de orice partid, nu de dragul de a continua într-o funcție sau alta, ci doar împreună cu cei care își asumă aceste valori. Aceasta a fost ideea lansării Platformei 'România 100' și aceasta este cheia discuțiilor pe care le am și le voi avea cu partidele care susțin această platformă", a precizat premierul Dacian Cioloș, potrivit Agerpres.

Chestionat în legătură cu declarația sa prin care face apel la PNL și USR să nu folosească imaginea sa pe afișele electorale, Dacian Cioloș a spus că cele două partide pot folosi "principiile și portofoliul de proiecte" expuse în Platforma 'România 100'.

"Atât PNL, cât și USR au anunțat public că susțin Platforma 'România 100'. În măsura în care susținem valorile din conținutul acesteia, nu văd o problemă ca, în contextul promovării Platformei 'România 100', să fie folosite atât principiile și portofoliul de proiecte, cât și elemente vizuale de pe site-ul platformei. În rest, atât PNL, cât și USR au propriile strategii de campanie, în funcție de programele de guvernare și de prioritățile lor", a completat Dacian Cioloș.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine