2020-02-27 06:49

Dacian Cioloş, precizări despre revocarea şefului ANAF, Gelu Diaconu

 |  10:56
Dacian Cioloş, precizări despre revocarea şefului ANAF, Gelu Diaconu

Premierul Dacian Cioloș a declarat, joi, că problema revocării șefului ANAF, Gelu Diaconu, va fi clarificată în cursul zilei de joi. Prim-ministrul a afirmat că a avut o discuţie cu Diaconu, care i-a explicat motivele pentru care consideră că nu este vinovat.

"O să se clarifice astăzi. Am avut o discuție cu dânsul și o să se rezolve astăzi", a precizat Dacian Cioloș, la sediul Ministerului Economiei, întrebat dacă l-a revocat pe șeful ANAF, transmite Agerpres.

"Mi-a explicat (Gelu Diaconu n.r.) motivele pentru care dânsul consideră că nu este vinovat, dar, date fiind acuzele, a înțeles și dânsul că pentru ANAF e mai bine", a completat premierul.

Chestionat în continuare dacă acesta își va da demisia, Dacian Cioloș a spus: "O să rezolvăm astăzi".

Procurorii DNA au dispus, miercuri, efectuarea urmăririi penale față de președintele și vicepreședintele ANAF, Gelu Ștefan Diaconu și Mihai Gogancea-Vătășoiu, în dosarul în care sunt anchetați deputații Mădălin Voicu și Nicolae Păun.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-11

In legatura cu acest articol...

DNA cere arestarea deputaţilor Mădălin Voicu şi Nicolae Păun. Cei doi sunt acuzaţi de fraudare de fonduri europene, trafic de influenţă şi spălare de bani, într-un dosar care îi implică şi pe şefii ANAF

ULTIMA ORĂ: Președintele și vicepreședintele ANAF, puși sub acuzare de DNA

Gelu Diaconu (ANAF): Nu îmi dau demisia. Vreau să fiu demis!
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine