2020-06-02 15:53

Dacian Cioloş răspunde criticilor: o să facem un "acasă" mai bun

 |  15:19
Dacian Cioloş răspunde criticilor: o să facem un "acasă" mai bun

Criticat în nenumărate rânduri că programul său de guvernare este unul "subţire" şi fără substanţă, premierul desemnat, Dacian Cioloş, se apără.

“Am prezentat în plenul Parlamentului viziunea echipei mele pentru guvernare, bazată pe: transparență, responsabilitate, deschidere pentru dialog.

Sunt deplin conștient că așteptările sunt uriașe și vă asigur că eu și echipa mea vom face tot ce ne stă în putință pentru a le răspunde, pe măsura mandatului nostru.

Acest guvern apare într-un context social și politic excepțional. Tragedii precum cea de la #Colectiv nu trebuie să se mai întâmple vreodată. Este datoria morală pe care trebuie să ne-o asumăm toți. De aceea, împreună, trebuie să înlăturam cauzele acestei tragedii, mai ales corupția.

Vrem să venim cu soluții care să își producă efectul în perioada limitată a mandatului, dar care să pună bazele unei transformări de structură în viitor. Sarcina acestui guvern va fi de a crea cadrul necesar, neutru din punct de vedere politic, care să pună bazele acestor transformări structurale.

Dorința mea și a echipei mele este de a crea premisele unui nou proiect de dezvoltare accelerată a României, egal cu potențialul uriaș al acestei țări. Putem face acest lucru doar împreună.

"Acasă" este într-un singur loc: aici, în România. Am purtat în inimă acest "acasă" toți acești ani în care am fost chemat să-mi exercit atribuțiile în afara țării. Mă bucur ca azi pot să-mi aduc aportul pentru a face acest „acasă” mai bun.” a scris Dacian Cioloş pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-17

In legatura cu acest articol...

Dacian Cioloş: România are restanțe mari pentru perioada financiară 2007-2013

Emil Boc: Guvernul lui Dacian Cioloş are șanse mari să fie un guvern de succes

Dacian Cioloş: Corupţia, înlăturată ca să nu se mai întâmple tragedii ca cea din Colectiv

Traian Băsescu îl laudă pe Dacian Cioloş: A avut curaj, e un om responsabil
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine