2019-07-19 19:30

Dacian Cioloș s-a DECIS. Pe cine susține la PREZIDENȚIALE

 |  16:41
Dacian Cioloș s-a DECIS. Pe cine susține la PREZIDENȚIALE

Dacian Cioloș, liderul Mișcării România Împreună (RO+) a declarat că, după ce partidul va fi lansat, acesta va candida singur la alegerile europarlamentare. Cioloș exclude astfel orice fel de asociere cu o altă formațiune politică. Fostul premier a vorbit și despre alegerile prezidențiale, care vor avea loc în iarna anului viitor.

„Vom merge la alegerile europarlamentare singuri“, a declarat fostul premier Dacian Cioloş la Realitatea TV.  

Întrebat dacă va candida pentru alegerile europarlamentare, Dacian Cioloș a răspuns că strategia partidului la alegeri nu a fost încă stabilită.

„O să vedem după ce partidul va fi lansat. Nu mă feresc să spun lucruri, însă nici nu vreau să fac afirmaţii înainte de a lua decizii în partid. Eu voi fi la dispoziţia partidului pentru a candida acolo unde partidul consideră că sunt cel mai util“, a precizat Cioloş.

Fostul premier a vorbit și despre planurile mișcării pe care o conduce pentru alegerile prezidențiale din 2019.

„Atât timp cât partidul nu a luat o decizie vis-a-vis de strategia de participare în alegeri, nu pot să fac eu acum asta. Mişcarea România Împreună va susţine cu siguranţă un candidat, indiferent cine va fi el, fie din interiorul partidului sau din afara sa, un candidat care va rezona cu valorile şi principiile pe care le susţinem. Va fi un candidat care va câştiga alegerile şi nu va fi de la PSD”, a declarat Cioloș, care a mărturisit că a continuat să comunice cu președintele Klaus Iohannis și după ce nu a mai ocupat funcția de premier al României.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-29Parerea ta...

LEVST.
29 Iun 2018

" Eu voi fi la dispoziţia partidului pentru a candida ..."____-----_____ asta e singura "filozofie" a acestei caricaturi si mizerii umane, sa nu uite insa ca Justitia il cauta si pe el, din cele 3 importante functii avute( ministru al agriculturii, comisar la EU si pm), impreuna cu mai-marii tarii, au decis -SI INFAPTUIT- dezintegrarea teritoriala a tarii, practic, peste 1/ din pamantul tarii este vandut entitatilor straine si majoritatea marilor complexe economice , la fel, vandute, sau intentionat distruse, tocmai pentru a termina Romania...asa ca vipera de Salaj, poti sa te ascunzi si in gaura de sarpe, tot nu o sa scapi...
LEVST.
29 Iun 2018

-mai sus, "...practic, 1/2 din pamantul..." (si probabil, nu exista precedent trecut sau actual, in lume!)
LEVST.
30 Iun 2018

Hai siktir, scursura a umanitatii, excrement triplu fermentat, s.a.m.d., este usor de notat ca tu folosesti cuvantul respectiv, pentru ca asta ai in gura permanent...
ANONIM
01 Iul 2018

Frumos mai vorbesti'evaluatule''
.SVELT
02 Iul 2018

Nici un nebun nu-si recunoste nebunia. De ce credeti ca LEVST. este altfel? Ca spune el?
LEVST.
02 Iul 2018

unii -saracii- chiar ar vrea sa-i numesc nebuni, ar fi o scuza si o justificare pentru ei, eu zic ca sunt doar scursori ale umanitatii, adica un fel de animale f. inferioare, extrem de vicioase...
NU EșTI UTIL,
02 Iul 2018

ești urât ca dracu, periculos în decizii, că deh! Ce naște din pisică sau unchi de pisică turbată ne-română...români mănâncă! Faptul ești nepotul ordinarului ăla sri-st, îmi provoci greață! Să mai aducem vorba despre Codex Alimentarius? Criminalule!
VASILE
03 Iul 2018

Acest limbric ieșit din haznaua generalului Ardelean este cea mai urâtă flegmă a lu madame Merkel pe obrazul României! Hai sictir jeg ilustru.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray