2019-10-18 21:38

Dacian Cioloș, semnal de ALARMĂ: ”Ne aflăm într-o situație DĂUNĂTOARE pentru România”

 |  22:46
Dacian Cioloș, semnal de ALARMĂ: ”Ne aflăm într-o situație DĂUNĂTOARE pentru România”

Fostul premier, Dacian Cioloș trage un semnal de alarmă față de situația actuală din România, după anunțul făcut de președintele Iohannis care a decis să-i retragă încrederea premierului Viorica Dăncilă.

”Cu siguranta situatia in care ne aflam e una daunatoare pentru Romania, asa cum e din 2017 de cand, dupa parerea mea, guvernele care s-au succedat nu guverneaza pentru Romania ci guverneaza pentru PSD, mai mult guverneaza pentru un lider al PSD.

Pozitia asta a presedintelui deschide calea pentru o reasezare a fortelor institutionale executive in Romania ptr ca presedintele este parte a puterii executive.

Cand in politica externa, tu ca lider, folosesti guvernul ca sa pui tara intr-o situatie dificila si sa nu respecti constitutia, deja lucrurile devin mult mai riscante pun Romania intr-o lumina proasta, pozitia presedintelui e una ferma si una bine venita” a declarat Dacian Ciolos la Europa Fm.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-30

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ANONIM
30 Apr 2018

dar tu pentru cine ai guvernat nesimtitule? si cand ai fost euro parlamenta ale cui interese le-ai servit ? ca ale ROMANIRI NU. TOTI SUNTETI NISTE SCURSURI ASA CA TACI HORTISTULE . ARDELENII SUNT PATRIOTI DAR LA VOI E VALABIL PROVERBUL CA;; DUPA PUHOI SE RIDICA LA SUPRAFATA APEI GUNOAIELE'''
RENDES LACI
10 Mai 2018

Din păcate Cioloș le poate fi profesor universitar guvernanților PSD. Să ne înțelegem bine, nu-l ridic în slăvi pe Cioloș că nu am de ce, însă hai să ne uităm la ce somități incompetente i-au urmat.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray