2020-01-25 13:00

Dacian Cioloș și Mihai Gâdea, războiul declarațiilor în platoul de televiziune. Ce și-au reproșat cei doi

 |  22:01
Dacian Cioloș și Mihai Gâdea, războiul declarațiilor în platoul de televiziune. Ce și-au reproșat cei doi

Dacian Cioloș și-a explicat acuzațiile că Antena 3 este o ”mocirlă” și că trebuie să-și facă ”duș” după o vizită la această televiziune de știri. Nu au lipsit nenumăratele contre cu realizatorul Mihai Gâdea timp de 40 de minute.

Nu a fost referirea mea la telespectatorii Antena 3. De asta sunt aici. Respect pe toți cetățenii. Trebuie să recunoaștem că au fost mai multe situații în care s-au spus neadevăruri legate de mine sau guvernul meu, minciuni repetate. Nu mă deranjează critica, ci minciuna. Nu eu am inițiat discuția despre mocirlă, ci cei care m-au invitat. Dacă vreun telespectator s-a simțit ofensat îmi cer scuze față de el pentru că nu viza pe niciunul dintre ei. Eu am tot respectul față de mocirlă. Ca agronom, ne folosim pentru că dă viață. Eu am lucrat în mocirlă. Nu am folosit, astăzi, în sens peiorativ, termenul.

Cioloș a venit, în emisiunea ”Sinteza Zilei”, cu o serie de titluri date, de-a lungul timpului, de Antena 3 pe care le-a numit mincinoase.

”Avem nevoie de critici, si accept critici cu argumente. Din critici constructive invatam cu totii. Aici nu este vorba despre critici, e vorba despre afirmatii neadevarate. Atunci cand se faceau afirmatii, nu erau verificate cu noi. Se afisau direct pe prompter.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-06Parerea ta...

TOT EU
07 Dec 2016

Cred că cel mai bine ar trebui să te numești ...buratino...mai julien.AVeam senzația că ar fi ceva de tine ....un parvenit...un impostor....cu ultimele zvonuri că după alegeri te-ai înscrie intrun partid ,ai pus capac ....minți precum respiri ....oare ai putea invata ceva de la premierul frantei ?? Un om cu demnitate de OM...nu cârpă că tine,mai buratino....
TOT EU
07 Dec 2016

Măi mizerie ....capul la fund ...iar ai ieșit din hazna să iei aer ???.. În prostia ta de avorton nici nu ai înțeles la ce m-am referit ...Dar cheița care te învârte ...ptr ca nu ai neuroni...te obligă să îl preamaresti pe BURATINO....care a lăsat un zero total în ultimul tău an de viață...deaceea ai rămas în hazna...îți alunecă orice idee latrii pe patinoarul neuronului tău ....hai gata ....capul la fund ....pauza s-a terminat
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine