2020-07-08 18:17

Dacian Cioloș tranșează SCANDALUL din PSD: ”Niște INCOMPETENȚI la cheremul unui condamnat penal”

 |  23:32
Dacian Cioloș tranșează SCANDALUL din PSD: ”Niște INCOMPETENȚI la cheremul unui condamnat penal”

Fostul premier Dacian Cioloș critică scandalul din PSD și lipsa de realizări a partidului de guvernământ care ne afectează pe toți de aproape doi ani. În opinia sa, este vorba numa despre decizii arbitrare, incompetenți în funcții publice, toate la ”cheremul unui condamnat penal”.

”Săptămâna aceasta ar fi trebuit să avem toate dovezile "tentaturii" de lovitură de stat, așa cum spune Liviu Dragnea aici. Vedem doar că loviturile s-au mutat în partid.

Doamna Firea, alt lider PSD, ne spunea cu câteva zile în urmă că șeful partidului pregătise cu două săptămâni înainte de 10 august planul de comunicare. Minciuni după minciuni, după minciuni.

Nu-mi face plăcere să vorbesc despre astfel de lucruri. Însă polarizarea României, agresivitatea exagerată, dispariția decenței din spațiul public sunt în mare măsură "realizările" acestui partid care în campania electorală a promis lapte și miere.

P.S. Nu mă interesează conflictele din PSD decât în măsura în care ne afectează pe toți. Iar lucrurile pe care așa-zișii opozanți întârziați din partidul de Guvernare le țipă azi noi le spunem de aproape doi ani: instituții la cheremul unui singur om, decizii arbitrare, decuplarea de la politicile europene, incompetenți în funcții publice, schimbarea legilor în beneficiul unui condamnat penal și multe altele” scrie fostul premier Dacian Cioloș pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-21

In legatura cu acest articol...

Dragnea a ieșit ÎNVINGĂTOR după războiul din Cex. Cum RĂSPUNDE criticilor

Nemulțumiții din PSD nu dau înapoi: ”SUSȚINEM până la capăt”

CONCLUZIILE Gabrielei Firea după Ședința Cex

Update: Cine a votat contra. S-a terminat VOTUL în CEX. Care e REZULTATUL
Parerea ta...

CORECT.
22 Sep 2018

''Niste incompetenti condusi de un condamnat penal ''VOTAT DE GUNOAIELE SI REZIDURILE SOCIETATII ROMANESTI. PESTA PSD TREBUI INCINERATA ALTFEL ROMANIA VA ESUA CA STAT EUROPEAN.
COCINA PSD
22 Sep 2018

are dreptate Ciolos clica mafiota PSD este o adunatura de complici pentru mafiotul-sef tele-MORMAN
ANONIM
22 Sep 2018

Pe 30 iunie 2018 Malin bot si inca vreo 5 persoane se aflau in SATU MARE nu stiu ce aveau de facut ,dar dupa plecarea lor niste indivizi care se dadeau de la ,AGENT GREEN'' cu biciclete si rucsacuri in spate se aflau prin com.Lazuri vrand sa plece la NoroieniDupa cateva zile un padurar povestea cum acesti indivizi imprastiau ceva granule prin padure spunand ca sunt contra pestei porcine
ANONIMULUI OBSEDAT DE DROGURI
22 Sep 2018

bai ori esti angajat la ziarul puterea ori scrii de la pshihiatrie jegule dezbate subiectul nu jicni persoane incultule platit de mafia psd alde udmr minoritati
ANONIM
22 Sep 2018

Indivizii de la ,,Agent green''erau de fapt criminalii lui Ciolosvek Cred CA imprastiau granule infectate cu pesta
ANONIM
22 Sep 2018

A de aceea s au gasit porci mistreti morti prin toate cotloanele padurilor Cioroii mancau apoi imprastiau gainat infectat prin sateAurmat ce a urmat Ati vazut cu totii
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz