2020-02-22 08:20

Dan Barna acuză: De unde au primit jurnaliștii Rise Project informații despre trecutul său

 |  13:16
Dan Barna acuză: De unde au primit jurnaliștii Rise Project informații despre trecutul său

Liderul USR, Dan Barna, susține că jurnaliștii de la Rise Project au obținut întreg dosarul său de rambursări la proiectele pe fonduri europene chiar de la Guvern.

Barna consideră că dosarul le-a fost trimis jurnaliștilor, dar că încă nu știe cine le-a sugerat ancheta.

”Ancheta asta a început acum vreo două luni, două luni şi jumătate şi m-au sunat cunoscuţi să îmi spună că au fost sunaţi să fie întrebaţi despre proiectele pe care le am, după care am aflat că din minister cineva le-a trimis şi asta mi-a confirmat cei din interviul pe care l-am avut, cineva le-a trimis dosarul cu toate rambursările companiei mele.

Mi-au spus şi ei la interviu că este o anchetă pornită la pont, li s-a spus mergeţi şi faceţi o anchetă pe subiectul Dan Barna. De la asta au pornit, după care timp de două luni au tot mers pe la beneficiari de proiecte. Aceştia spuneau că au fost mulţumiţi, că a fost în regulă. Cei care aveau diverse nemulţumiri, au fost invitaţi la interviuri, s-au întâlnit cu ei şi au încercat să găsească cât mai multe elemente cu care să îşi construiască ancheta. Le-am spus celor de la Rise că şansa să găsiţi orice legat de corupţie este exclus.

Cei de la Rise fac o muncă şi au o credibilitate importantă şi asta nu e puţin lucru, sunt de notorietate, habar n-am cine le-a sugerat ancheta, am încercat să aflu, dar nu am reuşit”, a declarat Barna.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-17Parerea ta...

SARPE CU OCHELARI CE ESTI!
26 Oct 2019

Te miri de unde se stie trecutul tau Dar ce crezi ca statul paralel doarme ?Acum sa vedem daca se aplica formula de judecata la fel ca la ceilalti ,daca nu cumva va fi o mare musamalizare
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine