2020-07-02 12:01

Dan Barna cere DEMISIA premierului Dăncilă: ”Guvernarea PSD-ALDE a eșuat!”

 |  19:00
Dan Barna cere DEMISIA premierului Dăncilă: ”Guvernarea PSD-ALDE a eșuat!”

Președintele USR, Dan Barna, i-a cerut premierului Viorica Dăncilă să-și prezinte demisia, explicând că guvernarea PSD-ALDE a eșuat. Barna l-a criticat și pe liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, despre care a spus că "a stat la masă cu Dragnea și acum încearcă să scape de nota de plată".

“Îi cer doamnei Dăncilă să-și dea demisia pentru că astăzi și-a pierdut majoritatea parlamentară. Dacă doamna Dăncilă va veni în Parlament pentru un nou vot de încredere, cu siguranță USR va vota împotrivă așa cum am făcut-o în cazul tuturor guvernelor pe care PSD le-a propus după 2016", spune Barna într-o declarație de presă.

Totodată, liderul USR cere partidelor parlamentare să accepte un acord care să permită organizarea de alegeri anticipate.

"De trei ani, majoritatea PSD-ALDE își bate joc de votul dat de români în 2016. Am avut trei prim-miniștri în trei ani și am ajuns la 74 de miniștri. La Educație, un domeniu cheie pentru dezvoltarea României, am avut 7 miniștri în mai puțin de trei ani. În continuare nu avem nicio autostradă care să unească regiunile istorice și niciun singur spital regional. Guvernarea PSD-ALDE a eșuat", mai spune Barna.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz