2019-12-12 02:15

Dan Barna cere DEMISIA premierului Dăncilă: ”Guvernarea PSD-ALDE a eșuat!”

 |  19:00
Dan Barna cere DEMISIA premierului Dăncilă: ”Guvernarea PSD-ALDE a eșuat!”

Președintele USR, Dan Barna, i-a cerut premierului Viorica Dăncilă să-și prezinte demisia, explicând că guvernarea PSD-ALDE a eșuat. Barna l-a criticat și pe liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, despre care a spus că "a stat la masă cu Dragnea și acum încearcă să scape de nota de plată".

“Îi cer doamnei Dăncilă să-și dea demisia pentru că astăzi și-a pierdut majoritatea parlamentară. Dacă doamna Dăncilă va veni în Parlament pentru un nou vot de încredere, cu siguranță USR va vota împotrivă așa cum am făcut-o în cazul tuturor guvernelor pe care PSD le-a propus după 2016", spune Barna într-o declarație de presă.

Totodată, liderul USR cere partidelor parlamentare să accepte un acord care să permită organizarea de alegeri anticipate.

"De trei ani, majoritatea PSD-ALDE își bate joc de votul dat de români în 2016. Am avut trei prim-miniștri în trei ani și am ajuns la 74 de miniștri. La Educație, un domeniu cheie pentru dezvoltarea României, am avut 7 miniștri în mai puțin de trei ani. În continuare nu avem nicio autostradă care să unească regiunile istorice și niciun singur spital regional. Guvernarea PSD-ALDE a eșuat", mai spune Barna.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-26Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Fuga de (la) guvernare. Totuși, cine câștigă? Proaspăt părăsită și jignită de fostul coleg de căsnicie politică, Viorica Dăncilă își plânge pe umărul jurnaliștilor drama femeii abandonate, își pune armura de președinte dur de partid și promite să respecte în continuare Sfântul Program de Guvernare, lăsat cu limbă de moarte de Liviu Dragnea
29 Aug 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray