2020-02-22 09:27

Dan Barna, declarații tari după consultările cu Ludovic Orban: Chiar suntem curioși...

 |  15:49
Dan Barna, declarații tari după consultările cu Ludovic Orban: Chiar suntem curioși...

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Dan Barna, a declarat vineri, după negocierile avute cu reprezentanţii PNL, că a existat o "deschidere explicită" a premierului desemnat pentru măsurile susţinute de USR.

Totuși, Dan Barna susține că nu s-a luat încă nicio decizie, aceasta fiind "o primă discuţie", urmând ca la începutul săptămânii viitoare să aibă loc încă o rundă de consultări.

"A fost o primă discuţie, o să vedem ce se va întâmpla luni şi marţi cu iniţiativele despre care am vorbit - 'Fără penali', primari în două tururi şi recursul compensatoriu - am stabilit să ne revedem marţi după-amiaza sau miercuri dimineaţa pentru încă o rundă de consultări şi pentru eventuale decizii. (...) A existat, într-adevăr, o deschidere explicită a premierului desemnat pentru aceste măsuri, au spus că susţin", a afirmat Barna, la Palatul Parlamentului.

El a precizat că obiectivul pe termen scurt al USR este ca iniţiativele menţionate să ajungă pe ordinea de zi a Parlamentului.

"Chiar suntem curioşi ce partid politic va putea să voteze azi împotriva iniţiativei 'Fără penali în funcţii publice'", a adăugat Dan Barna.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-18Parerea ta...

ORICUM
18 Oct 2019

ai față și ochișori de PSIHOPAT! Nu mi-a plăcut NICIODATĂ de mecla ta! Nu știam DE CE...IACĂ-TĂ! DERBEDEULE!
DANA DUMITRU
30 Oct 2019

Dan Barna se joaca de-a politica ,nu îmi inspiră încredere și pot să spun că este la fel de periculos că și Dragnea .Vom avea mari surize din cauza lui ,daca nu va fi înlăturat .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine