2019-11-22 05:18

Dan Barna, declarații tari după consultările cu Ludovic Orban: Chiar suntem curioși...

 |  15:49
Dan Barna, declarații tari după consultările cu Ludovic Orban: Chiar suntem curioși...

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Dan Barna, a declarat vineri, după negocierile avute cu reprezentanţii PNL, că a existat o "deschidere explicită" a premierului desemnat pentru măsurile susţinute de USR.

Totuși, Dan Barna susține că nu s-a luat încă nicio decizie, aceasta fiind "o primă discuţie", urmând ca la începutul săptămânii viitoare să aibă loc încă o rundă de consultări.

"A fost o primă discuţie, o să vedem ce se va întâmpla luni şi marţi cu iniţiativele despre care am vorbit - 'Fără penali', primari în două tururi şi recursul compensatoriu - am stabilit să ne revedem marţi după-amiaza sau miercuri dimineaţa pentru încă o rundă de consultări şi pentru eventuale decizii. (...) A existat, într-adevăr, o deschidere explicită a premierului desemnat pentru aceste măsuri, au spus că susţin", a afirmat Barna, la Palatul Parlamentului.

El a precizat că obiectivul pe termen scurt al USR este ca iniţiativele menţionate să ajungă pe ordinea de zi a Parlamentului.

"Chiar suntem curioşi ce partid politic va putea să voteze azi împotriva iniţiativei 'Fără penali în funcţii publice'", a adăugat Dan Barna.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-18Parerea ta...

ORICUM
18 Oct 2019

ai față și ochișori de PSIHOPAT! Nu mi-a plăcut NICIODATĂ de mecla ta! Nu știam DE CE...IACĂ-TĂ! DERBEDEULE!
DANA DUMITRU
30 Oct 2019

Dan Barna se joaca de-a politica ,nu îmi inspiră încredere și pot să spun că este la fel de periculos că și Dragnea .Vom avea mari surize din cauza lui ,daca nu va fi înlăturat .
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Fuga de (la) guvernare. Totuși, cine câștigă? Proaspăt părăsită și jignită de fostul coleg de căsnicie politică, Viorica Dăncilă își plânge pe umărul jurnaliștilor drama femeii abandonate, își pune armura de președinte dur de partid și promite să respecte în continuare Sfântul Program de Guvernare, lăsat cu limbă de moarte de Liviu Dragnea
29 Aug 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray