2019-11-19 15:39

Dan Barna îi avertizează pe liberali: USR nu renunță la obiectivele pe care le-a agreat cu Ludovic Orban

 |  12:07
Dan Barna îi avertizează pe liberali: USR nu renunță la obiectivele pe care le-a agreat cu Ludovic Orban

Candidatul USR-Plus la alegerile prezidențiale din luna noiembrie, Dan Barna, a declarat, vineri, la Zalău, că prevederile acordului politic pe care USR îl va semna cu PNL și cu premierul desemnat este parte a programului de guvernare depus în Parlament.

Candidatul USR-Plus la alegerile prezidențiale, Dan Barna, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, la Zalău, că USR nu renunță la principiile agreate în cadrul discuției cu premierul desemnat Ludovic Orban.

„Am văzut și programul de guvernare, și lista miniștrilor, voi discuta zilele următoare cu membrii USR și cu colegii noștri. Asupra listei miniștrilor este decizia premierului, în ceea ce privește programul de guvernare vreau să fiu foarte clar: USR nu renunță la principiile și obiectivele pe care le-a agreat de altfel în discuția cu premierul desemnat. Acordul politic pe care USR îl va semna cu PNL și premierul desemnat este o anexă a programului de guvernare deja depus în Parlament și toate obiectivele de acolo, înțelegem și vom fi foarte fermi, și îi vom solicita premierului desemnat în momentul în care va obține învestitura să fie și ele parte a acestui program asumat de către guvern”, a spus Dan Barna, conform Mediafax.

Potrivit acestuia, una dintre prevederile acordului politic presupune alegerea primarilor în două tururi.

„Deci prevederile acordului politic, primari în două tururi, legile Justiției și celelalte, sunt obiective ale guvernului, din punctul nostru de vedere, tocmai în baza acordului pe care îl vom semna”, a mai spus Dan Barna la Zalău.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-25Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Fuga de (la) guvernare. Totuși, cine câștigă? Proaspăt părăsită și jignită de fostul coleg de căsnicie politică, Viorica Dăncilă își plânge pe umărul jurnaliștilor drama femeii abandonate, își pune armura de președinte dur de partid și promite să respecte în continuare Sfântul Program de Guvernare, lăsat cu limbă de moarte de Liviu Dragnea
29 Aug 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray