2019-10-20 14:30

Dan Barna își face PLANURI pentru prezidențiale: ”Să avem o finală între Iohannis și un candidatul USR-PLUS”

 |  23:02
Dan Barna își face PLANURI pentru prezidențiale: ”Să avem o finală între Iohannis și un candidatul USR-PLUS”

Dan Barna susține că-și va asuma o candidatură la prezidențiale dacă aceasta va fi decizia USR-PLUS, hotărârea urmând a fi luată „în câteva săptămâni”.

Întrebat, la Digi 24, de ce nu-l susțin cei din USR și PLUS pe președintele Klaus Iohannis, bătălia fiind pe același electorat, Barna a evitat un răspuns concret, comentând doar că „ar fi grozav pentru România să avem o finală fără PSD, am avea ce să alegem cu adevărat”. 

Cât privește calitățile care-l recomandă pentru a fi președinte, Barna a menționat experiența din zona de management de proiect, capacitatea de a duce un proiect mai departe, dând USR ca exemplu, precum și alianța cu PLUS. 

Întrebat ce post i s-ar potrivi lui Dacian Cioloș, Barna a răspuns: „Dacian Cioloș ar fi un foarte bun președinte, și un foarte bun premier”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-14Parerea ta...

PUNCTUALITATE
15 Iun 2019

Dl. Johannis va face un salt mare spre marea familie a Uniunii Europene. O știm cu toții pas cu pas, cunoaștem aceasta informație. Deocamdată ne învârtim românește în jurul cuvintelor scoase chiar de dl.Dan Barna. Întrebare: Dl.Dan când ne apucam serios de munca civilizata fără a a mai pierde timpul la colt de strada ?
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Cine nu votează, să tacă! Gata, duminică votăm în primul tur al prezidențialelor. Suntem la capătul unei campanii destul de anoste, în care premierul Victor Ponta s-a fofilat cum a putut mai bine, și a reușit, să nu cumva să intre în vreo confruntare directă, televizată, cu adversarii săi. Iohannis, pe de altă parte nu a fructificat prea eficient scandalurile din PSD, dosarele grele care au apărut în ultimul timp și gafele făcute de Ponta. Ceilalți candidați au fost destul de activi, mai ales Udrea și Macovei, rămâne de văzut dacă vor avea și efect eforturile lor
30 Oct 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray