2020-08-04 23:40

Dan Barna își face PLANURI pentru prezidențiale: ”Să avem o finală între Iohannis și un candidatul USR-PLUS”

 |  23:02
Dan Barna își face PLANURI pentru prezidențiale: ”Să avem o finală între Iohannis și un candidatul USR-PLUS”

Dan Barna susține că-și va asuma o candidatură la prezidențiale dacă aceasta va fi decizia USR-PLUS, hotărârea urmând a fi luată „în câteva săptămâni”.

Întrebat, la Digi 24, de ce nu-l susțin cei din USR și PLUS pe președintele Klaus Iohannis, bătălia fiind pe același electorat, Barna a evitat un răspuns concret, comentând doar că „ar fi grozav pentru România să avem o finală fără PSD, am avea ce să alegem cu adevărat”. 

Cât privește calitățile care-l recomandă pentru a fi președinte, Barna a menționat experiența din zona de management de proiect, capacitatea de a duce un proiect mai departe, dând USR ca exemplu, precum și alianța cu PLUS. 

Întrebat ce post i s-ar potrivi lui Dacian Cioloș, Barna a răspuns: „Dacian Cioloș ar fi un foarte bun președinte, și un foarte bun premier”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-14Parerea ta...

PUNCTUALITATE
15 Iun 2019

Dl. Johannis va face un salt mare spre marea familie a Uniunii Europene. O știm cu toții pas cu pas, cunoaștem aceasta informație. Deocamdată ne învârtim românește în jurul cuvintelor scoase chiar de dl.Dan Barna. Întrebare: Dl.Dan când ne apucam serios de munca civilizata fără a a mai pierde timpul la colt de strada ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz