2019-11-22 05:22

Dan Barna: Luați-vă familia, prietenii, pe cei dragi, exprimați-vă credința pentru viitorul României

 |  11:31
Dan Barna: Luați-vă familia, prietenii, pe cei dragi, exprimați-vă credința pentru viitorul României

Dan Barna a votat la Sibiu. A venit însoţit de familie, de prieteni şi de colegi şi a ținut să transmită un mesaj mobilizator pentru alegători.

"Am votat pentru schimbare, pentru o Românie care începe să facă schimbările de acum. Am votat la finalul unui proces în care, zic eu, românii au înţeles care e miza acestor alegeri. E un vot pentru viitor.

Am venit cu părinţii, fraţii şi doi colegi, a fost un efort de echipă, sunt foarte optimist de rezultat.

Luaţi-vă familia, prietenii, pe cei dragi, exprimaţi-vă credinţa pentru viitorul României! Să avem România pe care ne-o dorim, cu toţii, împreună", a declarat Dan Barna.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-10Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Cine nu votează, să tacă! Gata, duminică votăm în primul tur al prezidențialelor. Suntem la capătul unei campanii destul de anoste, în care premierul Victor Ponta s-a fofilat cum a putut mai bine, și a reușit, să nu cumva să intre în vreo confruntare directă, televizată, cu adversarii săi. Iohannis, pe de altă parte nu a fructificat prea eficient scandalurile din PSD, dosarele grele care au apărut în ultimul timp și gafele făcute de Ponta. Ceilalți candidați au fost destul de activi, mai ales Udrea și Macovei, rămâne de văzut dacă vor avea și efect eforturile lor
30 Oct 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray