2020-02-22 09:33

Dan Barna mai dă o LOVITURĂ liberalilor: ”Guvernul Orban va fi unul slab”

 |  23:01
Dan Barna mai dă o LOVITURĂ liberalilor: ”Guvernul Orban va fi unul slab”

Prezidențiabilul Dan Barna a afirmat vineri seară, la TVR1, că USR optează pentru alegeri anticipate, deoarece Guvernul Orban va fi unul slab, neavând o majoritate stabilă. El a adăugat că voturile USR nu sunt precum „punguța cu doi bani”, iar negocierile cu PNL pentru investirea noului Guvern continuă.

„Din punctul nostru de vedere guvernarea Orban va fi o guvernare slabă, pentru că majoritatea parlamentară nu poate să îl ajute. Este o guvernare slabă, de aceea am spus că soluția sunt anticipatele. (...) Din punctul nostru de vedere este mai bine să continuăm cu un guvern interimar trei luni, să facem anticipate și să închidem. Președintele Iohannis a optat pentru varianta aceasta. Este decizia domniei sale”, a spus Dan Barna la TVR1, potrivit Mediafax.

El a adăugat că voturile USR nu sunt „precum punguța cu doi bani”.

Liderul USR a precizat că discuțiile cu Ludovic Orban au fost pozitive.

„Astăzi am discutat care sunt obiectivele, cumva condițiile noastre, ale USR, pentru a susține investitura Guvernului în Parlament, respectiv alegerea primarilor în două tururi, fără penali în funcții publice, inițiativă care se află la Camera Deputaților. E un moment optim ca această inițiativă să treacă de Parlament. Mai era recursul compensatoriu, unde pare că este un acord în Parlament și discuția pe comisari să aibă loc în Parlament. Domnul Orban a fost foarte deschis în această abordare”, a subliniat Barna.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-18



Parerea ta...

ALEXANDRA
19 Oct 2019

MAI DU TE MA LA COLDEA IN BRATE SA TE PUPE DULCE. MA MIR CA NU ITI ESTE RUSINE SA MAI SCOTI CAPUL IN LUME, PENIBILULE CARE ESTI. DOAMNE FERESTE , CA MA UIT LA TINE SI MA IA CU FRISOANE. CA IMI VINE SA L DAU CU CAPUL DE PERETI PE FIUL MEU CA TE A VOTAT CA PROSTU. NETREBNICILOR CU USERE- UL VOSTRU CU TOT. PAI TE COMPARI TU CU JOHANIS MAI AMETITULE CARE ESTI? PTIU SA VA BATA DZEU DE NETREBNICI. DRACU SA VA VOTEZE, BEZMETICILOR.
EXCROCHERIE SI TRăDARE
19 Oct 2019

Dan Barna! Sa înțelegem ca ticăloșenia lui îl va face omul nou al PSD-lui sau al Pro Romania ? Cu siguranță partidul USR este debusolat si următorul pas va fi pierderea votului
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine