2020-08-06 04:58

Dan Barna răspunde criticilor premierului Dăncilă: ”O încercare RIDICOLĂ și disperată!”

 |  21:41
Dan Barna răspunde criticilor premierului Dăncilă: ”O încercare RIDICOLĂ și disperată!”

Liderul USR, Dan Barna, a declarat luni la Jurnalul de Seară de la Digi24 că Viorica Dăncilă nu mai are legitimitate pentru o nouă desemnare de comisar european şi a răspuns la acuzaţiile acesteia conform cărora opoziţia din România ar fi de vină pentru faptul că Rovana Plumb a fost respinsă de comisia JURI.

„Am văzut că doamna Dăncilă şi PSD pun pe seama opoziţiei, vezi-doamne, eşecul jalnic al Rovanei Plumb în tentativa de a deveni comisar european. Sunt câteva precizări foarte important a fi făcute: nu opoziţia din România s-a împotrivit cu înverşunare lămuririi problemei cu justiţia a candidatei. Nu opoziţia din România a făcut hocus-pocus cu apartamente într-o încercare, cum să spun, ridicolă şi disperată de a acoperi probleme sesizate de comisia JURI. Şi nu opoziţia din România a insistat până în ultima secundă să susţină o candidată imposibil de susţinut în realitate, sfidând Europa, sfidând românii şi sfidând bunul simţ pentru că cazul (sic!) doamnei Plumb este un caz-şcoală de candidat care nu ar trebui să fie promovată în acest poziţie la nivelul Comisiei Europene. Şi nu opoziţia din România, ca o concluzie la toate astea, a trimis la audieri o candidată nepregătită, ridicolă şi cu probleme în declaraţia de avere pentru că de acolo au pornit aceste probleme. A câta probă de incompetenţă, de reavoinţă şi de mentalitate de clan este aceasta pe care doamna Dăncilă o dă din nou. Nu e poate să ne facem de râs la nesfârşit pentru că în momentul de faţă se deschide perspectiva să pierdem şi portofoliul în sine”, a declarat Dan Barna la Digi24.

„În legătură cu noua nominalizarea, eu consider că în momentul de faţă este nevoie de o dezbatere cu toate partidele politice, de o dezbatere care să permită trimiterea la Bruxelles a unei propuneri cu adevărat competente. Eu consider că în momentul de faţă PSD şi Dăncilă nu mai au legitimitatea să mai numească un alt experiment PSD”, a concluzionat liderul USR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-30

In legatura cu acest articol...

ULTIMA ORĂ: Președintele Iohannis cere DEMISIA procurorului șef al DIICOT

Viorica Dăncilă s-a DEZLĂNȚUIT împotriva lui Iohannis și a opoziției: ”Avem cel mai IRESPONSABIL președinte”

Iohannis acuză PSD după eșecul Rovanei Plumb: ”Rușine!”

Ludovic Orban CRITICĂ: ”Dăncilă și PSD ne-au făcut de râs”

ULTIMA ORĂ: Averea Rovanei Plumb va fi VERIFICATĂ de ANI

Rovana Plumb REACȚIONEAZĂ după decizia finală: ”E profund incorectă!”
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz