2020-06-05 01:00

Dan Barna RECUNOAȘTE: Senatorii USR au votat proiectul detenției la domiciliu ”din greșeală”

 |  22:54
Dan Barna RECUNOAȘTE: Senatorii USR au votat proiectul detenției la domiciliu ”din greșeală”

Proiectele legislative privind detenţia la domiciliu şi supravegherea deţinuţilor cu ajutorul brăţărilor electronice au trecut de Senat, marţi, cu unanimitate de voturi. Dan Barna anunţă că senatorii USR au susţinut proiectele „din greşeală”.

„Am primit mai multe întrebări legate de votul colegilor mei senatori la proiectul de lege PNL cu închisoarea la domiciliu, proiect corelat cu cel privind brăţara electronică de urmărire. Ca să clarific această temă şi să revenim la priorităţile reale din aceste zile, precizez că acel vot a fost o eroare, iar USR va vota la Camera Deputaţilor, cameră decizională, împotriva acestei iniţiative”, a scris Dan Barna pe Facebook, potrivit Mediafax.

Au existat doar două abţineri. Deoarece acestea au creat controverse, liderul USR Dan Barna anunţă că este „o eroare” faptul că senatorii formaţiunii pe care o conduce au susţinut proiectele şi că USR va vota împotrivă la Camera Deputaţilor, care va avea rol de for decizional.

Măsura prin care deţinuţii vor putea fi monitorizaţi prin brăţări electronice este la un pas de a fi realizată, după ce senatorii au adoptat proiectul de lege al PNL prin care se creează o infrastructură în acest sens.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-03Parerea ta...

SUCă
04 Apr 2020

Eu pe voi nu vă votez nici din greșeală
SCUZA TE OMOARă
04 Apr 2020

Dan Barna sta ca TAURUL pe a sa coada . Ce poți cere de la un asemenea om politic ?
CETATEAN
04 Apr 2020

Niste papagali tradatori lasi
IOANA
04 Apr 2020

Pentru cine se cearta romanii pe facebook? De la cine astepta tinerii salvarea acestei tari si un viitor mai bun pentru ei? Dumnezeu ne arata de ce sunteti in stare...Sper ca oamenii sa vada in ce consta COMPETENTA voastra si sa nu se mai lase pacaliti.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine