2019-11-15 00:25

Dan Barna, REPLICĂ pentru Eugen Nicolicea: ”Se PREFACE. E cunoscut pentru adevăruri alternative”

 |  20:46
Dan Barna, REPLICĂ pentru Eugen Nicolicea: ”Se PREFACE. E cunoscut pentru adevăruri alternative”

Eugen Nicolicea a criticat inițiativa USR „Fără penali în funcții publice”, care marți a primit votul de constituționalitate din partea CCR. Într-o primă reacție la această știre, deputatul PSD a susținut că cei peste un milion de oameni care au semnat această inițiativă au fost mințiți.

Întrebat dacă este în favoarea acestei inițiative, deputatul PSD a răspuns că are „niște obiecții, pentru că are un conținut ori mincinos, ori eronat”.

„Vreau să nu fie mincinoasă, adică titlul să fie în concordanță cu textul. (Amendamentul, n.red.) în niciun caz nu se referă la fermitate. Se referă la faptul nu ai voie să minți într-o astfel de inițiativă. Semnatarii au fost induși în eroare că vor fi fără penali în toate funcțiile publice, când în realitate textul vorbește despre fără penali în funcții alese. Repet: funcționar public penal ai voie, prefect ai voie”, a mai susținut deputatul PSD.

"Nicolicea se preface. Ştie foarte bine că Dragnea nu e premier tocmai pentru că e o lege foarte clară de pe vrema lui Năstase – pentru funcţii numite din Guvern  - că nu pot fi persoane care au probleme cu cazierul.

Era o gaură pe funcţiile alese.

Eugen Nicolicea e cunoscut pentru adevărurile alternative.

Un popor educat şi civic are o limită a moralei astfel că cine nu mai e demn pleacă acasă. Faptul că PSD a împins retorica să pară normal ca cei condamnaţi să rămână să conducă statul e neacceptat. Nu e OK să le spunem generaţiilor viitoare că e ok.

România are nevoie de oameni cinstiţi şi competenţi.

Alegerile din 26 mai cu atât sunt mai valoroase. După doi ani de minciună, golănie, putem transmite un mesaj la vot: fiecare cetăţean să mai aducă încă trei oameni la vot şi aşa putem să ne însănătoşim", a declarat Dan Barna, la Digi24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray