2020-07-11 01:39

Dan Barna s-a RĂZGÂNDIT: ”Putem intra la guvernare în orice moment”

 |  15:53
Dan Barna s-a RĂZGÂNDIT: ”Putem intra la guvernare în orice moment”

Dan Barna spune că partidul poate a intra la guvernare în orice moment, președintele USR nuanțând astfel declarațiile pe care le-a dat acum două zile, când afirma că alegerile anticipate sunt soluţia corectă în actualul context. Barna se aliniază astfel cu poziția exprimată ieri de colegul să de alianță, Cioloș spunând că ”noi suntem gata să ne asumăm guvernarea”.

"Putem intra la guvernare în orice moment. Avem resurse, avem program, avem oameni competenţi, dar este nevoie de o majoritate parlamentară care să facă posibilă reformele de care are nevoie România. Nu mai putem prosti la nesfârşit electoratul că trebuie făcute reforme, dar de fapt să nu le facă nimeni altcineva. Considerăm că aceste reforme pot fi făcute cu o majoritate parlamentară", a declarat Barna joi, la Tulcea, potrivit Agerpres.

În opinia lui, un acord politic în Parlament fără PSD nu este "o fată Morgana".

"Vom susţine moţiunea de cenzură şi vom participa la discuţii pentru a găsi cea mai bună soluţie a unei guvernări care să asigure perioada aceasta de interimat care să ne ducă la alegeri anticipate. Nu este reală şi nu poate funcţiona ideea că s-ar putea face reforme alături de oamenii care au fost lângă Liviu Dragnea şi PSD în cei trei ani care aproape că ne-au scos din Europa. Şi atunci va fi o perioadă de tranziţie, un guvern, vom vedea în ce formulă, prin care să mergem spre alegeri anticipate. După aceste alegeri, să putem să ne ne asumăm o guvernare completă, consistentă, prin care chiar să facem aceste reforme de care România are o fundamentală nevoie", a mai spus liderul USR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz