2020-04-08 12:22

Dan Barna salută decizia PNL privind susținerea lui Nicușor Dan: Un pas înainte pentru un candidat unic anti-PSD

 |  14:00
Dan Barna salută decizia PNL privind susținerea lui Nicușor Dan: Un pas înainte pentru un candidat unic anti-PSD

Preşedintele USR, Dan Barna, salută decizia PNL privind susținerea lui Nicușor Dan în cursa pentru Primăria Capitalei, declarând că decizia liberalilor reprezintă „un mare pas înainte pentru perspectiva unui candidat unic anti-PSD la Bucureşti”.

''O veste bună - PNL tocmai a anunţat că îl susţine pe Nicuşor Dan, candidatul USR pentru Primăria Capitalei. Anunţul este un mare pas înainte pentru perspectiva unui candidat unic anti-PSD la Bucureşti'', a scris Barna pe Facebook.

"PNL a efectuat o cercetare sociologică amplă la nivelul municipiului Bucureşti şi la nivelul fiecărui sector al Capitalei. În urma acestei cercetări, a rezultat că toţi candidaţii PNL au şansa de a câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei, dar nu avem această garanţie că vor câştiga bătălia cu PSD. În urma discuţiilor pe care le-am avut cu Nicuşor Dan, care au vizat problemele Bucureştiului, soluţiile pentru rezolvarea marilor probleme ale Capitalei, am luat decizia de a-l propune pe Nicuşor Dan ca şi candidat la Primăria Capitalei susţinut de PNL", a spus Orban la sediul PNL.

Nicuşor Dan candidează independent la funcţia de primar al Capitalei, susţinut de USR. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine