2020-04-09 04:35

Dan Barna sare la ATAC împotriva PNL: ”A aluat decizii pe bază de ORGOLII și calcule cinice”

 |  21:29
Dan Barna sare la ATAC împotriva PNL: ”A aluat decizii pe bază de ORGOLII și calcule cinice”

Preşedintele Klaus Iohannis pare să fie mulţumit cu un lung interimat al actualului Cabinet, apreciază preşedintele Uniunii Salvaţi România, Dan Barna. Pe de altă parte, liderul USR acuză PNL că a luat decizii pe bază de orgolii și calcule cinice.

"După alegerile în două tururi, şi proiectul anticipatelor eşuează. Spun asta după ce l-am ascultat mai devreme pe şeful statului, care pare să se mulţumească cu un lung interimat al actualului Cabinet. Preşedintele are soluţii la dispoziţie, dar preferă un cabinet monocolor PNL cu atribuţii limitate. Acelaşi cabinet care în urma tangoului cu PSD a reuşit doar să ne ducă într-o criză politică. O criză pe care o puteam evita dacă PNL ar fi luat mai puţine decizii pe bază de orgoliu şi calcule cinice. Să crezi că PSD poate să fie un partener onest şi să-i faci jocul e cel puţin naivitate. Eşecul strategiei de până acum e evident şi cred că el nu trebuie perpetuat", a scris liderul USR, Dan Barna pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni că şansele pentru organizarea alegerilor anticipate au scăzut sub 50%. Precizarea a fost făcută în contextul deciziei de luni a CCR, care a stabilit că există conflict juridic între preşedinte şi Parlament privind desemnarea liderului PNL, Ludovic Orban, în funcţia de premier.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine