2019-11-13 00:18

Dan Barna, solicitare pentru Klaus Iohannis: ”Să ceară DEMISIA premierul Viorica Dăncilă!”

 |  18:38
Dan Barna, solicitare pentru Klaus Iohannis: ”Să ceară DEMISIA premierul Viorica Dăncilă!”

Preşedintele USR, Dan Barna, i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis să-i solicite premierului Viorica Dăncilă demisia şi să declare public şi explicit că nu va mai acorda 'încă o şansă' PSD.

"Îi cer preşedintelui Iohannis să-i ceară doamnei Dăncilă demisia şi, mai ales, să declară public şi explicit, în perspectiva demisiei doamnei Dăncilă, care nu mai are sprijin parlamentar, să declare public şi explicit că nu va mai acorda încă o şansă PSD. Lucrul acesta nu mai poate continua. Fiecare zi în care guvernarea PSD este la guvernare vedem că eliberează infractori periculoşi şi România face un pas înapoi cu fiecare moment", a declarat Dan Barna la Palatul Parlamentului. 

Potrivit acestuia, alegerile anticipate sunt soluţia corectă în contextul politic actual. 

"Vom susţine însă orice guvern fără PSD care acoperă această perioadă interimară până când vor fi organizate aceste alegeri anticipate. Aceste alegeri ar putea fi organizate deodată cu alegerile locale", a spus Barna. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-28

In legatura cu acest articol...

Iohannis dă LOVITURA finală PSD: ”Nu accept nicio propunere de REMANIERE”

Teodorovici, lăsat cu ochii-n soare de Dăncilă

Camera Deputaților a respins Legea amnistiei și grațierii
Parerea ta...

SPERIATULE!
01 Sep 2019

Ati mintit si mintiti la greu incepand cu presa voastra de rahat si terminand cu prostiile sasului care laBruxel lauda presedintia rotativa a psd ului iar cand vine acasa uita tot si manjeste cu rahat tot ce i pica in caleCe se intampla de la Bruxelles si pana la Cotroceni ?Cine iti muta gandirea Te intalnesti cu amantul si devii nervos ,asa i ?sictirSunteti la fel voi opozitia Cum e sasul asa sunteti si voi partidutul SRIului
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Fuga de (la) guvernare. Totuși, cine câștigă? Proaspăt părăsită și jignită de fostul coleg de căsnicie politică, Viorica Dăncilă își plânge pe umărul jurnaliștilor drama femeii abandonate, își pune armura de președinte dur de partid și promite să respecte în continuare Sfântul Program de Guvernare, lăsat cu limbă de moarte de Liviu Dragnea
29 Aug 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray