2020-04-09 23:34

Dan Barna, SUPĂRAT pe liberali: ”Decizia unui guvern monocolor a fost deja luată”

 |  21:20
Dan Barna, SUPĂRAT pe liberali: ”Decizia unui guvern monocolor a fost deja luată”

Președintele USR, Dan Barna, a scris vineri un mesaj pe Facebook în care critică decizia PNL de a aproba lista Cabinetului Cîțu și a programului de guvernare, înainte de consultările cu USR.

Liderul USR ar fi vrut ca din echipa de miniștri a noului cabinet să nu facă parte cei care „au performat sub așteptări” iar în programul de guvernare să se regăsească „la primul punct” alegerea primarilor în două tururi.

„Consultările care vor avea loc săptămâna viitoare, DUPĂ depunerea listei miniștrilor și a programului de guvernare, nu sunt decât un exercițiu formal. Decizia unui guvern monocolor a fost luată deja de PNL”, a mai scris Dan Barna pe Facebook.

Conducerea PNL a aprobat în unanimitate lista de miniștri și programul de guvernare al Cabinetului Cîțu. Din guvern vor face parte aceiași miniștri pe care i-a avut și Luodvic Orban în executiv, cu excepția Finanțelor, unde în locul lui Florin Cîțu este propus Lucian Heiuș.

„Vom purta discuții cu toate grupurile parlamentare cu formațiunile politice, cu parlamentari individual. Noi ne ducem la negocieri pentru a încerca să formăm o majoritate”, a declarat vineri președintele PNL, Ludovic Orban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-28Parerea ta...

CUCUVEAUAROZ BONTON
29 Feb 2020

Bai sarpe cu ochelari BAIscarbosenie aiurita NICI voi nu stiti ce i cu voi Siktir boaitelor
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine